Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Mainonta » Sokos Hotels -ketjuun neljä uutta kylpylähotellia

Sokos Hotels

Sokos Hotels -ketjuun neljä uutta kylpylähotellia

Tiedote.
Julkaistu: 27.04.2011 klo 09:00
Julkaisija: Sokos Hotels

Suomen kattavin hotelliketju laajentaa tarjontaansa

Sokos Hotels -ketjuun neljä uutta kylpylähotellia


Sokos Hotels -ketju kasvaa toukokuun alussa neljällä kylpylähotellilla. Uudet hotellit ovat Sokos Hotel Bomba Nurmeksessa, Turun Sokos Hotel Caribia, Sokos Hotel Eden Oulussa ja Leppävirran Sokos Hotel Vesileppis. ”Virkistäytyminen ja palautuminen kuntoilun ja hyvinvointipalveluiden muodossa on mielletty kuuluvaksi vain vapaa-aikaan, mutta näiltäkin osin tarpeet ja kulutustottumukset ovat kehittyneet voimakkaasti. Nykyään myös liikematkustaja arvostaa levon lisäksi hyvinvointipalveluita, joissa nimenomaan uudet hotellimme ovat erityisen vahvoja”, sanoo ketjujohtaja Harri Ojanperä Sokos Hotels -ketjusta.

Aiemmin Holiday Club-kylpyläketjuun kuuluneet hotellit muuttuvat Sokos Hotelleiksi 2.5., jonka jälkeen Sokos Hotels-ketjuun kuuluu 51 hotellia.

Kaupunkihotelleista vapaa-ajan palveluihin

Sokos Hotellit on Suomen laajin liike- ja vapaa-ajanmatkustajan hotelliketju, jolla on tutkitusti monipuolisin tarjonta ja uskollisin asiakaskunta. Uudet hotellit vahvistavat Sokos Hotellien tarjontaa etenkin vapaa-ajan ja hyvinvointipalveluissa. Lisäksi kylpylähotelleissa on varsin kattavat kokoustilat ja -palvelut myös suuriin tapahtumiin.

- Nyt voimme tarjota yhä kattavamman palvelun liikematkustajille heidän toiveittensa mukaan. Nykyajan liikematkustajan työ on yhä haastavampaa, jolloin lepo, palautuminen sekä hyvät palvelut nousevat yhä tärkeämmiksi. Valikoimassamme on nyt sekä keskustassa sijaitsevia kaupunkihotelleja että hyvinvointipalveluja tarjoavia kylpylähotelleja, sanoo Harri Ojanperä.

Sokos Hotellien tärkeänä kohderyhmänä ovat myös vapaa-ajanmatkustajat. Kylpylähotellien myötä ketju tarjoaa neljä uutta lomakohdetta, joissa on kylpylän ja hoitopalveluiden lisäksi monipuoliset harrastemahdollisuudet niin kesällä kuin talvella.

Uudistus näkyy hotelleissa vapun jälkeen

Hotellien uudistaminen on käynnissä ja sen myötä niin opasteet, materiaalit kuin palvelutkin uudistetaan Sokos Hotels -ketjun mukaiseksi. Henkilökunta koulutetaan Sokos Hotellien palvelukonsepteihin ja toimintamalleihin.

- Muutos on sangen laaja. Ketjuun liittyvien kylpylähotellien henkilökuntaan kuuluu 170 henkilöä, ja vuosittain niissä vierailee tuhansia asiakkaita, sanoo Harri Ojanperä.

Turussa sijaitseva Sokos Hotel Caribia tarjoaa laajan kongressikeskuksen, kylpyläpalvelut sekä monipuolisen ravintolamaailman. Sokos Hotel Eden sijaitsee Nallikarin merellisissä maisemissa Oulussa. Hotellivieraiden käytössä ovat hyvinvointipalveluiden lisäksi myös kattavat kokouspalvelut.

Nurmeksessa sijaitseva Sokos Hotel Bomba kuuluu Suomen monipuolisimpien matkailukeskusten joukkoon. Bomban talo alkuperäisine rakennuksineen on itsessään nähtävyys. Hotelli tarjoaa vieraille myös monipuolisia ohjelmapalveluita sekä hemmotteluhoitoja. Leppävirralla sijaitsevan Sokos Hotel Vesileppiksen palveluihin kuuluvat kokous- ja kylpyläpalveluiden lisäksi muun muassa jäähalli, maailman suurin kallioon louhittu hiihtoareena, lääkäriasema, urheiluliike sekä hyvinvointiosaston ja kosmetologin palvelut.


Lisätiedot:
SOK Matkailukaupan ketjuohjaus, ketjujohtaja Harri Ojanperä
harri.ojanpera@sok.fi, puh. 0500 421 175

Sokos Hotels on Suomen laajin hotelliketju, johon kuuluu 47 hotellia Suomessa ja yksi hotelli Tallinnassa sekä kolme hotellia Pietarissa Venäjällä. S-ryhmään kuuluva Sokos Hotels -ketju tarjoaa ammattitaitoista palvelua liikematka- ja kokousasiakkaille sekä monipuolisia vaihtoehtoja vapaa-ajan matkustajille. Lisätietoja: www.sokoshotels.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs