Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Mainonta » Sanna Mämmi viestintätoimisto Pilgrimiin konsultiksi

Pilgrim Oy

Sanna Mämmi viestintätoimisto Pilgrimiin konsultiksi

Tiedote.
Julkaistu: 08.01.2015 klo 13:21
Julkaisija: Pilgrim Oy

Mediakonkari aloitti Pilgrimin palveluksessa vuodenvaihteessa viestintäkonsulttina. Toimittaja, juontaja ja tuottaja Sanna Mämmi on astunut viestintätoimisto Pilgrim palvelukseen vuoden 2015 alusta viestintäkonsulttina, tiedottajana ja sisällöntuottajana. Sanna tuo mukanaan vahvan ammattitaidon sähköisen median puolelta. Pilgrim Messengers –lähettiläsjoukon alullepanija on kiitollinen uudesta työtehtävästään.

Pilgrim Oy:n toimitusjohtaja Olli Ollilan mukaan Sanna tuo yhtiöön uuden ja virkistävän panoksen digitaalista osaamista. “Sannan mukaan tulemisen taustalla oli tarve kasvattaa digitaalisen ja sosiaalisen median käyttömahdollisuuksia. Tässä osaamiskentässä Sanna kehittää yritysten, yhteisöjen ja medioiden uusien intressien kohtaamista tehokkaimmalla tavalla.”

Vaikkakin Sanna muistetaan parhaiten radiotoimittajana, on hänellä taustaa myös tapahtumatuotantojen, markkinointiviestinnän sekä valmennuksen saralta.

“Yli 15v. kaupallisten radioiden palveluksessa ja erilaisissa markkinoinnin sekä viestinnän projekteissa mukana olleena, tässä työssä voin vihdoinkin antaa koko tietotaitoni ja innostuneisuuteeni asiakasyritysten käyttöön. Pääsen keskittymään mm. viestinnän digitalisoitumisen myötä nousseisiin mahdollisuuksiin ja auttamaan asiakkaita hahmottamaan nopeiden viestien käsitteen ja tulevaisuuden,” Sanna kommentoi.

Vahvana osapalasena myös esiintymisvalmennus, joka on tarpeellinen jo lähes jokaisen yrityksen johtoportaan viestinnässä.

Pilgrim Messengers, sisällöntuotannon lähettiläät

Pilgrimin uusin ylpeyden aihe on helmikuussa avautuva Pilgrim Messengers -sisältöpalvelukonsepti, jota Sanna on alusta saakka ollut luomassa. Mediakenttä on pirstoutunut valtakanavista yritysten omiksi medioikseen ja sisällöntuotannon tarve kasvaa. Yrityksille ja eri toimialoille on tärkeää löytää sellaiset sisällöntuottajat ja persoonat, joilla on mielipidevaikutus sekä tavoittavuus suoraan halutussa kohderyhmässä.

“Pilgrim Messengers on kehitetty juuri tätä tarvetta varten. Hän on lähettiläs, joka saapuu apuun kutsuttaessa. Häneltä saa ostopalveluna sisältöä eri kanavien käyttöön tai häntä voi sponsoroida omaan kanavaansa. Tällä tavalla pystymme työllistämään ammattisisällöntuottajia, joiden oma työnhaku helpottuu,” Sanna kommentoi innostuneesti.  

Lisätiedot

Olli Ollila                                                           Sanna Mämmi
Puh. 040 589 7754                                            Puh. 040 727 5232
olli.ollila@pilgrim.fi                                            sanna.mammi@pilgrim.fi

Liitetiedostot

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs