Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Mainonta » Sähköinen joulukortti jättää pienen hiilijalanjäljen

Koodiviidakko Oy

Sähköinen joulukortti jättää pienen hiilijalanjäljen

Julkaistu: 19.11.2009 klo 13:13
Julkaisija: Koodiviidakko Oy

Digitaalisen viestinnän ohjelmistoyritys Koodiviidakko Oy aloittaa kampanjan joulukorteista aiheutuvan hiilijalanjäljen pienentämiseksi. Kampanja toteutetaan yhteistyössä Suomen suurimman ilmastokampanjan Ilmastotalkoiden kanssa. Kampanjalla pyritään vähentämään normaaleista joulukorteista aiheutuvaa hiilijalanjälkeä kannustamalla yrityksiä lähettämään jouluterveisensä tänä vuonna sähköisesti.

 


Digitaalisen viestinnän ohjelmistoyritys Koodiviidakko Oy aloittaa kampanjan joulukorteista aiheutuvan hiilijalanjäljen pienentämiseksi. Kampanja toteutetaan yhteistyössä Suomen suurimman ilmastokampanjan Ilmastotalkoiden kanssa. Kampanjalla pyritään vähentämään normaaleista joulukorteista aiheutuvaa hiilijalanjälkeä kannustamalla yrityksiä lähettämään jouluterveisensä tänä vuonna sähköisesti.


"Ympäristöarvot ja hiilijalanjäljen pienentäminen ovat vahvasti mukana puheissa, mutta käytännön toimintatavat muuttuvat yrityksissä hitaasti.", Koodiviidakko Oy:n toimitusjohtaja Samuli Tursas kertoo. Paperin korvaaminen sähköpostilla on yksi konkreettisista keinoista vähentää ympäristön rasitusta. Samuli Tursas jatkaa, "Olemme omat joulukorttimme lähettäneet sähköisesti jo vuosia. Pari vuotta sitten ostimme säästyneillä rahoilla hehtaarin sademetsää Ecuadorista. Tänä vuonna päätimme viedä asian astetta pidemmälle."


Yrityksissä ja yhteisöissä on jo vuosia lähetetty perinteisten paperikorttien lisäksi sähköisiä joulukortteja henkilökohtaisista sähköposteista. Laajassa mittakaavassa tällä tavoin lähetetyt sähköpostit jäävät helposti roskapostisuodattimiin. Ammattimaisesti toteutetulla työkalulla joulukorttien lähettäminen on turvallisempaa ja viesti saavuttaa vastaanottajansa varmemmin. Lähetyksen tekeminen on vaivatonta ja viestiin saadaan sisällytettyä grafiikkaa. Saatavilla on myös raportointitiedot lähetyksestä. Koodiviidakko Oy:n sähköisten asiakas- ja uutiskirjeiden lähetykseen tarkoitettu PostiviidakkoTM http://www.postiviidakko.fi/, soveltuu myös joulutervehdysten lähettämiseen.


Koodiviidakko käynnistää Joulukorttikampanjan 19.11.2009. Kampanjan verottomasta myynnistä lahjoitetaan 10 % Ilmastotalkoot-projektille käytännön tekona vähähiilisen elämän puolesta. Kaikilla kampanjaan osallistuvilla on mahdollisuus lisätä Ilmastotalkoiden kassaa. Kampanjan voi tilata osoitteesta: http://postiviidakko.fi/joulukortit. Koodiviidakon joulukorttikampanja sisältää mm. ohjelmoinnin, sisällön syötön, lähetyksen ja laajan raportoinnin mm. avauksista ja klikkauksista.


"Noudatamme yrityksessämme konkreettisesti vihreitä arvoja. Ainoa paperille painettu markkinointivälineemme on käyntikortti. Kaikki muu esitemateriaali on ollut jo vuosia digitaalisessa muodossa - myös joulukortit. Sähköinen joulukorttikampanja on käytännön osoitus siitä, että vihreiden arvojen toteutus ei vaadi suuria asioita - ainoastaan uusia ajattelumalleja ja sitoutumista", kertoo toimitusjohtaja Samuli Tursas.


Lisätietoja:
Koodiviidakko Oy: Henri Huovinen, Account Manager, henri.huovinen@viidakko.fi, 0445359313
Ilmastotalkoot: Tuuli Kaskinen, kampanjapäällikkö, tuuli.kaskinen@ilmastotalkoot.fi, 050 514 9752


Koodiviidakko Oy on 16 henkilön digitaalisen viestinnän internet- ja palvelinohjelmistojen suunnitteluyritys. Asiakkaita on yli 300 yritystä ja yhteisöä Suomessa, Pohjoismaissa ja Venäjällä. Tuotteita: PostiviidakkoTM http://www.postiviidakko.fi/, joka soveltuu sähköpostilla ja tekstiviestillä lähettäviin asiakas-, kampanja- ja uutiskirjeisiin sekä verkkosivujen julkaisujärjestelmä SivuviidakkoTM http://www.sivuviidakko.fi/, jota myydään sovellusvuokraus (SaaS) -periaatteella. Toimipisteet Oulussa ja Helsingissä. Suomen Asiakastieto Oy on myöntänyt Koodiviidakko Oy:lle Suomen Vahvimmat -sertifikaatin vuonna 2009. Koodiviidakko on saanut tuotteilleen Suomen avainlipputunnuksen: http://www.digiviidakko.fi/arkisto/myynti/koodiviidakko-oy-suomalaista-tyota-tukemassa.html


Referenssejä: http://postiviidakko.fi/referensseja.html
Lisätietoja: http://www.viidakko.fi

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs