Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Mainonta » Oululaiset yritykset tekevät yhdessä bisnestä

BNI Oulu Power

Oululaiset yritykset tekevät yhdessä bisnestä

Kutsu.
Julkaistu: 29.04.2014 klo 09:02
Julkaisija: BNI Oulu Power

Hyvä median edustaja! 

Lämpimästi tervetuloa BNI Oulu Powerin Kick Off –tilaisuuteen ke 7.5. klo 7.15 Ravintola Rauhalaan!

BNI on liikeyritysten ja ammatinharjoittajien organisaatio, jonka ainoa tarkoitus on henkilökohtaisten suositusten avulla luoda jäsenilleen uusia bisnesmahdollisuuksia. BNI Oulu Power polkaistiin käyntiin viime tammikuussa, ja olemme kasvaneet Suomen ennätysvauhdilla jo lähes 40 hengen organisaatioksi. Suositusten määrä ja tehdyt kaupat ovat yllättäneet näin lyhyessä ajassa.

BNI-konseptin Ouluun toi Koodiviidakko Oy:n myyntipäällikkö Pia Hakola

- Tutustuin konseptiin Vantaalla ja toiminta vaikutti uskomattoman tehokkaalta tavalta verkostoitua ja samalla saada huomattavaa lisäbuustia omaan liiketoimintaan.  Oulussa on erittäin aktiivinen yrityskenttä, joten katsoin että tällainen verkosto täytyy ehdottomasti saada Ouluunkin. Oulussa on Poweria! Tulokset ovat jo näyttäneet, että tässä on mahdollisuuksia vaikka mihin. Mahtavaa on, että eri alojen toimijat tekevät asioita innolla yhdessä, Hakola kertoo.

BNI Oulu Power lähtikin vauhdilla kasvamaan heti alusta alkaen, kun mukaan saatiin esimerkiksi Oulun yrittäjien puheenjohtaja ja Pohjois-Pohjanmaan yrittäjien varapuheenjohtaja, Videcam Oy:n toimitusjohtaja Jussi Riikonen. Mukana on myös esimerkiksi Kaleva, MTV, sekä muita valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia oululaisyrityksiä. 

Haluamme esitellä BNI:tä ja Oulun BNI Power-ryhmää Kick-off tilaisuudessamme. Koska Oulun ryhmä on kasvanut merkittävällä menestyksellä, vieraaksemme tulee myös koko Pohjoismaiden BNI:n johtaja Gunnar Selheden.  

Tilaisuus kestää noin kaksi tuntia. Sen aikana kerromme, mitä kaikkea BNI on ja mitä annettavaa sillä on yrityksille ja ammatinharjoittajille. Tilaisuudessa ovat paikalla BNI:n Suomen toiminnasta vastaava henkilö, Mikko Tukonen, BNI Oulu Power -ryhmän jäsenet sekä suuri joukko kutsuvieraita seudun yrityksistä ja yrityksiä lähellä olevista organisaatioista. 

BNI on maailman menestynein verkostoitumisorganisaatio, jolla on 6400 ryhmää peräti 56 maassa. Vuonna 2013 BNI:n 154 000 jäsentä jakoivat toisilleen 5,8miljoonaa bisnessuositusta, joiden yhteenlaskettu arvo oli yli 4,85 miljardia euroa.

Eri puolilla Suomea toimii tai on perusteilla 14 BNI-ryhmää. Oulun BNI-ryhmässä on tällä hetkellä noin 40 jäsentä. 

Lisätietoa BNI:stä sekä muun muassa Oulun BNI -ryhmän jäsenluettelon löydät osoitteesta www.bni.fi. (Business Network International)

Lisätietoja:

Pia Hakola, BNI Oulu Power, pia.hakola@viidakko.fi, 040 166 3966
Mikko Tukonen, Director of Operations, BNI Finland Oy, mikko.tukonen@bni.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs