Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Mainonta » OS/G ja Mahon Digital aloittavat yhteistyön

OS/G ja Mahon Digital aloittavat yhteistyön

Tiedote.
Julkaistu: 30.05.2013 klo 09:30
Julkaisija: OSG Viestintä Oy

Markkinointiviestinnän konserni OS/G ja digitaaliseen markkinointiin keskittyvä Mahon Digital ovat solmineet yhteistyösopimuksen.

 

OS/G-ryhmälle avautuu yhteistyön kautta ikkuna Lontooseen, jossa Mahon Digitalin pääkonttori sijaitsee. Hakukonemarkkinoinnin edelläkävijä Mahon Digital puolestaan vahvistaa jalansijaansa Suomessa ja Skandinaviassa. Samalla molemmat vahvistavat palvelutarjontaansa.

– OS/G täydentää yhteistyön avulla digitaalista palvelutarjontaansa. Meitä kiinnostivat Mahon Digitalissa sen aidot kansainväliset kontaktit sekä moderni, ennakkoluuloton tapa ajatella, OS/G-ryhmän toimitusjohtaja Jaakko Ojala kertoo.

Yhtiöille on yhteistä halu kasvaa ja kehittyä pystyäkseen palvelemaan asiakkaitaan yhä paremmin. Mahon Digitalin toimitusjohtaja Saija Mahon näkee, että kyseessä on win-win-tilanne, jossa molemmat yhtiöt ja niiden asiakkaat voittavat.

– Yhteistyö OS/G:n kaltaisen arvostetun, vakiintuneen ja meitä suuremman yhtiön kanssa tarjoaa meille ainutlaatuisen tilaisuuden laajentaa tarjontaamme uusille ja nykyisille asiakkaillemme. Se on nuorelle yritykselle saavutus sinänsä ja tärkeä osa kasvusuunnitelmaamme, Saija Mahon sanoo.

Vuonna 2010 perustettu Mahon Digital voitti äskettäin Markkinointi & Mainonta -lehden yleisöäänestyksen Vuoden toimisto -tittelistä. Saija Mahon toivoo, että yhteistyö OS/G:n kanssa lisää molempien yhtiöiden tunnettuutta entisestään erityisesti digitaalisilla markkinoilla.

 

Lisätietoja:

OS/G-ryhmä, toimitusjohtaja Jaakko Ojala, p. 0400 630 050, jaakko.ojala@osg.fi

Mahon Digital, toimitusjohtaja Saija Mahon, p. +44 7789 268813, saija@mahondigital.fi tai maajohtaja Yrjö Kokkonen, p. 010 279 9881, yrjo@mahondigital.fi

 

Liitetiedostot

OS/G on yksi Suomen suurimmista itsenäisistä markkinointiviestinnän konserneista. Siihen kuuluvat OS/G MarCom, OS/G Viestintä, OS/G Event ja OS/G Stockholm. Konserni on perustettu vuonna 1993, ja sillä on toimistot Helsingissä, Turussa ja Tukholmassa. OS/G-ryhmässä työskentelee noin 50 markkinointiviestintäalan ammattilaista. www.osg.fi, www.osgviestinta.fi

 

Mahon Digital on digitaalisen markkinoinnin toimisto, joka keskittyy hakukonemarkkinointiin, mukaanlukien hakukoneoptimoinnin, hakusanamainonnan, sisältömarkkinoinnin sekä sosiaalisen median. Se suunnittelee myös digitaalisia strategioita ja tekee konsultointia sekä hakukonemarkkinoinnin koulutusta. Sen toimipisteet sijaitsevat Englannissa Lontoossa ja Suomessa Turussa. www.mahondigital.fi, www.mahondigital.co.uk

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs