Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Mainonta » Nuoret start up yrittäjät alkoivat myydä viinaa superalennuksin netissä ravintoloille

Winetto Oy

Nuoret start up yrittäjät alkoivat myydä viinaa superalennuksin netissä ravintoloille

Tiedote.
Julkaistu: 17.02.2015 klo 08:15
Julkaisija: Winetto Oy

Suomalaisessa ravintolakulttuurissa on huomaamatta tapahtunut melkoinen ravintoloiden eriarvoistuminen. Kun vuosien mittaan ravintoloissa nautitut litrat ovat vähentyneet ovat myös alkoholituotteiden maahantuojat ja valmistajat joutuneet reagoimaan vähentyneeseen kulutukseen. Käytännössä se on tarkoittanut Horeca-myyjien irtisanomisia. Suomessa on noin 3000-4000 anniskeluravintolaa, joissa maahantuojien ei kustannussyistä kannata myyntiedustajiaan juoksuttaa, selittää toimitusjohtaja Daniel David Farzan Winetto Oy:stä.

”Vain isoimmista ravintola-asiakkaista pystytään pitämään aidosti hyvää huolta. Tästä ongelmasta pääsemmekin siihen, että kuinka nämä pienemmät 3000-4000 ravintolaa kuulevat maahantuojien tarjouksista ja uutuustuotteista sekä saavat samat edut kuin suuremmat kilpailijansa? Päätimme ratkaista ongelman rakentamalla winetto.fi –palvelun, josta kaikki ravintolat sijainnista tai koosta riippumatta näkevät yhdestä paikkasta kaikkien maahantuojien menossa olevat kampanjat sekä uutuustuotteet ”, kertoo Farzan.

Winetto toimii kuin mikä tahansa muukin perinteinen verkkokauppa, sillä erotuksella, että alkoholituotteiden maahantuojat itse luovat ravintoloiden nähtäville ajankohtaista, ostattavaa sisältöä. Palvelusta löytyvät kampanjat sisältävät maahantuojien lupaamia hyvityspulloja, oheistuotteita sekä mainosmateriaalia - tai kaikkia edellä mainittuja etuja. Palvelun käyttö on ravintoloille ilmaista.

”Ravintoloitsijoiden silmin Winetto näyttäytyy Horeca-alan messuina netissä. Palvelua on myös kuvailtu ravintoloiden vertaa.fi tai etuovi.comin kaltaiseksi kokonaisuudeksi, joka on räätälöity Horeca-alan yrityksille alusta loppuun saakka”, kertoo Farzan.

Wineton logistiikasta vastaavat Tamperelainen PM-juomatukku sekä Kuopiolainen Suomen Alkoholitukku. Tuotteiden toimitus onnistuu joka puolelle Suomea. Ravintolat voivat myös tehdä tilaukset Winetosta ennakkoon ja lähialueiden ravintolat noutaa ostonsa tukkuriltaan. Wineton asiakkaaksi pääsee kuka tahansa alkoholilupanumeron omaava ravintola, oli edellä mainittujen tukkureiden asiakas entuudestaan tai ei.

Ravintola valitsee Winettoon kirjautuessaan itse, mitä alkoholitukkuria haluaa käyttää. Ravintolan valitsema tukkuri hoitaa tuotteiden toimituksen ravintolaan siten, että perille saapuvat myös maahantuojan lupaamat hyvitys- ja oheistuotteet. Alennukset ovat siis käytettävissä heti eikä vuoden lopussa jälkihyvitteinä, kuten alalla on ollut tapana.

”Ravintolan kannalta esimerkiksi hyvitystuote on aina arvokkaampi kuin kymmenien senttien jälkihyvitys per pullo. Hyvitystuotteen myymällä liikevaihtoa syntyy jälkihyvityksiin verrattuna moninkerroin.”, kertoo Farzan.

Kampanjatuotteiden lisäksi Winetto lupaa tarjota ravintoloille erikois- ja uutuustuoteita. Kun alkoholituotteiden markkinointi lainmuutoksen myötä vuonna 2015 kiristyy entisestään, siirtyy maahantuojien markkinointi entistä enemmän ravintoloihin. ”Winetto tulee markkinoille erittäin otolliseen aikaan. Nyt jos koskaan me maahantuojat joudumme miettimään, kuinka saamme omat tuotteemme esille ravintoloissa ja luomme uusia trendejä. Tähän Winetto antaa valmiit työkalut - markkinoinnillinen sisältö täytyy tosin maahantuojien edelleen keksiä itse”, päättää Farzan, joka itsekin valmistuttaa likööri tuotteita ravintoloillekin myytäväksi toisen yrityksensä Sertico Trading Ltd Oy:n toimesta.

Palvelu on avattu 16.2.2015

Lisätiedot:

Daniel David Farzan 
Toimitusjohtaja
 Winetto Oy


040 529 3107


daniel.farzan@winetto.fi


www.winetto.fi

 

Liitetiedostot

Winetossa mukana mm. seuraavat alkoholituotteiden maahantuojat, valmistajat ja panimot:
Altia, Norex, Beverage Partners Finland, Solera, Stellawines, Interbrands, Möet Hennessy, Oy Kopparberg Finland Ab, Arvid Nordquist, Nokian Panimo, Vakka-Suomen Panimo,  Malty, Henkell & Co Suomi Oy, Haugen-Gruppen Oy,  AMKA,  Laitilan Wirvoitusjuomatehdas Oy, Servaali, RedBev, Teerenpeli, Mixtec, Arcus Finland, Shaman Spirits sekä monet muut.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs