Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Mainonta » MyyAsuntoni.fi: Drone – uusi ulottuvuus kiinteistönvälitykseen

MyyAsuntoni.fi

MyyAsuntoni.fi: Drone – uusi ulottuvuus kiinteistönvälitykseen

Tiedote.
Julkaistu: 29.01.2015 klo 08:00
Julkaisija: MyyAsuntoni.fi

Kylmien faktojen eli tilastotietojen, virallisten asiapapereiden ja karttojen lisäksi tarvitaan myös valokuvia havainnollistamaan myytävän kohteen erityispiirteitä. Hyvälaatuisten kuvien tärkeyttä ei voi painottaa liikaa, kertoo ARK-kiinteistöjen Eija Leino MyyAsuntoni.fi-verkkopalvelun blogissaan. Asuntokauppa perustuu tänä päivänä puhtaasti internetin tietoihin ja valokuvien luomaan ensivaikutelmaan.

Uusia ulottuvuuksia ja laajempaa perspektiiviä myyntikohteiden esittelyyn tuovat muualla maailmassa jo ahkerassa käytössä olevat pienet, kauko-ohjattavat pienoishelikopterit, dronet, jotka ovat yleistymässä kovaa vauhtia Suomessakin.

Enää ei tarvitse pelkästään kuvitella näkymää ja tunnelmaa. Sama kuva, mikä piirtyy verkkokalvolle, voidaan tallentaa kopterilla. Laitetta voi kierrättää paikallaan kesämökin yläpuolella, jolloin saadaan selkeä kokonaiskuva. Kaikki rakennukset, etäisyydet rantaan ja valtatielle, tilan rajat tai naapurimökin laiturin läheisyys selviävät yhdellä kertaa.

Saamme videosta selville, näkyykö esim. huvilan terassilla köllöttelevä emäntä järvelle saakka. Se näyttää myös lahjomattomasti, kuinka hyvin mökki tai se pikkuinen rantasauna maastoutuu ympäristöönsä. Ja miten horisontin taakse laskeutuva ilta-aurinko kultaa rakennukset rantoineen.

Kopterien käyttöä ollaan kuitenkin rajoittamassa kovaa vauhtia lainsäädännöllä. Ammattimaiseen tai työkäyttöön tulee vastaisuudessa olla viranomaisten lupa. Suunnitteilla on lennättäjää ja kalustoa koskevia määräyksiä, jotka tosin ovat vielä mietintäasteella.

 

Lue koko blogi: http://blogi.myyasuntoni.fi/blog/2015/01/14/drone-uusia-ulottuvuuksia-kiinteistonvalitykseen/

 

MyyAsuntoni.fi on Suomen kattavin kiinteistönvälittäjäportaali, jossa on mukana yli 500 kiinteistönvälittäjää. Sivustolla olevassa blogissa julkaistaan viikoittain mielenkiintoisia blogikirjoituksia eri alojen asiantuntijoilta asumiseen ja muuttamiseen liittyen.

Lisätietoa: toimitusjohtaja Jussi Hietaranta, jussi@myyasuntoni.fi, 040-7368747, www.myyasuntoni.fi, facebook.com/myyasuntoni

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs