Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Mainonta » Mobiilimainosyhtiö Widespace keräsi tähän mennessä suurimman rahoituskierroksensa

Widespace

Mobiilimainosyhtiö Widespace keräsi tähän mennessä suurimman rahoituskierroksensa

Tiedote.
Julkaistu: 03.02.2016 klo 09:34
Julkaisija: Widespace

Euroopan johtava mobiilibrändimainonnan yritys Widespace sai 15,8 miljoonan euron (147 miljoonan Ruotsin kruunun) kasvurahoituksen.

Widespacen toimitusjohtaja ja toinen perustajista Patrik Fagerlund sanoo kasvurahoituksen mahdollistavan yhtiön johtavan aseman vahvistamisen Euroopassa ja laajentumisen nykyisillä avainmarkkinoilla. ”Jatkamme myös investointeja teknologiamme strategisiin alueisiin, kuten automaatioon ja datan visualisointiin. Ainutlaatuisen teknologiamme ja ratkaisujemme ansiosta olemme saavuttaneet johtavan aseman kaikilla merkittävillä markkina-alueilla Euroopassa. Tavoitteenamme on jatkaa päämäärätietoista kasvuamme seuraavien vuosien aikana.”

Widespace on yksi Ruotsin nopeimmin kasvavista teknologiayrityksistä. Yhtiön mobiilimainosratkaisut tavoittavat kuukausittain 230 miljoonaa yksittäistä mobiilikäyttäjää Euroopassa, Yhdysvalloissa, Brasiliassa sekä Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan alueella.

Yrittäjät Henric Ehrenblad ja Patrik Fagerlund perustivat Widespacen Ruotsissa vuonna 2007. Yhtiö sai rahoitusta norjalaiselta pääomasijoitusyhtiö Northzonelta ja ruotsalaiselta pääomasijoitusyhtiö Industrifondenilta vuonna 2012. Viimeisen kolmen vuoden aikana Widespace on kasvanut nopeasti, ja yhtiö toimii tällä hetkellä 10 maassa 230 työntekijän voimin. Vuosina 2014 ja 2015 Widespace sijoittui kärkisijoille Deloitten Technology Fast 500 -listauksessa, jolla annetaan tunnustusta nopeasti kasvaville teknologiayrityksille.

”Widespace on noussut johtavaan asemaan datapohjaisessa mobiilibrändimainonnassa, sillä yhtiö on kyennyt tuottamaan korkeaa arvoa brändeille, mediataloille ja mobiilikäyttäjille. Uskomme kuitenkin Widespacen matkan olevan vasta alussa. Olemme tyytyväisiä, että Widespace on uuden 400 miljoonan euron Kreos Capital V -rahastomme yksi ensimmäisistä sijoituskohteista”, kertoo General Partner Mårten Vading Kreos Capitalilta. Kreos Capital on Euroopan johtava, nopeasti kasvaville yrityksille rahoitusta tarjoava yhtiö, joka sijoitti Widespaceen tällä rahoituskierroksella. Merkittävämpi osa rahoituskierroksesta kerättiin nykyisille omistajille suunnatulla osakeannilla.

”Widespace on menestyksekkäästi yhdistänyt mobiilin ja big datan mahdollisuudet samalla huomioiden ihmisen käyttäytymistavat mobiilissa. Erittäin kehittynyt teknologiamme kuluttajien käyttäytymisen ennustamiseen nostaa mobiilin brändimainonnan täysin uudelle tasolle”, Patrik Fagerlund päättää.

Lisätietoja tarjoaa:

Patrik Fagerlund, CEO
Puh. +46 70 417 6313
patrik.fagerlund@widespace.com

Tietoa Widespacesta

Widespace on Euroopan johtava mobiilibrändimainonnan yritys, joka auttaa brändejä tavoittamaan kohderyhmänsä tehokkaasti. Widespacen mobiilimainokset parantavat brändin tunnettuutta ja kuluttajien ostoaikeita. Yhtiön mobiilimainokset tavoittavat Suomessa yli kolme miljoonaa, Euroopassa yli 100 miljoonaa ja maailmanlaajuisesti jo yli 230 miljoonaa älypuhelinkäyttäjää kuukausittain. Widespace perustettiin Ruotsissa vuonna 2007, ja yhtiö toimii nykyisin kymmenessä Euroopan maassa, Yhdysvalloissa sekä Pohjois-Afrikan ja Lähi-idän alueella. Suomessa yhtiö on toiminut vuodesta 2012. http://www.widespace.com/fi/

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs