Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Mainonta » MIKKO LAAKSO GAINERIN TOIMITUSJOHTAJAKSI

Gainer Oy

MIKKO LAAKSO GAINERIN TOIMITUSJOHTAJAKSI

Tiedote.
Julkaistu: 09.01.2015 klo 08:45
Julkaisija: Gainer Oy

Mikko Laakso on nimitetty 1.1.2015 alkaen Gainer Oy:n toimitusjohtajaksi. Edellinen toimitusjohtaja Riitta Laukkanen jatkaa hallituksen puheenjohtajana. Laakso on aiemmin toiminut MTV:n mediamyynnin johtajana ja kaupallisen johtoryhmän jäsenenä.

”Nimityksellä haluamme vahvistaa Gainerin hallittua kasvua ja luoda uusia asiakkuusmarkkinoinnin palvelumalleja asiakkaillemme ja liiketoimintamme tueksi,” kommentoi Riitta Laukkanen.

Talouden heikoista näkymistä huolimatta Gainer uskoo vahvaan kasvuun, jonka moottoreina toimivat pitkäaikaiset asiakassuhteet, uudet asiakkuudet ja uudet digitaaliset palvelut nykyisten palveluiden tukena. Tavoitteena onkin palkata yhteensä sata uutta myynnin osaajaa Helsingin ja Lahden toimipisteisiin vuoden 2015 aikana.

Mikko Laakso ottaa uuden pestin vastaan mielenkiinnolla. ”On innostavaa päästä tekemään hyvää tulosta asiakkaidemme kanssa ja samalla johtaa Gainerin myynnin ja markkinoinnin ammattilaisista koostuvaa tiimiä.”

Gainer on 30 vuotta toiminut asiakkuusmarkkinointialan perheyritys. Tiiviistä yhteistyöstä asiakkaiden kanssa on syntynyt kattava kokonaisnäkemys ja osaaminen myynnin ja markkinoinnin haasteista eri aloilla ja kohderyhmissä. Gainer työllistää noin 100 työntekijää, jotka tekevät työtään Helsingissä ja Lahdessa sijaitsevissa toimistoissa.Lisätietoja:Mikko Laakso
Toimitusjohtaja
Gainer Oy
mikko.laakso@gainer.fi
040 548 9511www.gainer.fi

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs