Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Mainonta » MIKAEL JUNGNER KREABIN TOIMITUSJOHTAJAKSI

Kreab

MIKAEL JUNGNER KREABIN TOIMITUSJOHTAJAKSI

Tiedote.
Julkaistu: 17.02.2015 klo 12:00
Julkaisija: Kreab

Ryhmäkuva Matti, Charlotte, Mikael

Hallituksen puheenjohtaja Matti Saarinen, Kreabin konsernijohtaja Charlotte Erkhammar ja uusi toimitusjohtaja Mikael Jungner

Oikeustieteen lisensiaatti Mikael Jungner on nimitetty viestintätoimisto Kreab Oy:n toimitusjohtajaksi 1.4.2015 lukien. Kreab Oy on Pohjoismaiden suurimman viestintätoimistokonsernin Suomen-yhtiö.

Mikael Jungner on maaliskuussa työnsä päättävän eduskunnan jäsen. Ennen kansanedustajakauttaan hän on työskennellyt SDP:n puoluesihteerinä, Ylen toimitusjohtajana, Microsoftin Suomen ja Baltian tietoyhteiskuntasuhteiden johtajana ja pääministerin sekä oikeus- ja hallintoministerien eritysavustajana.

Matti Saarinen, Jungnerin edeltäjä hänen uudessa tehtävässään, jatkaa Kreab Oy:n hallituksen puheenjohtajana keskittyen vaativimpiin viestintähankkeisiin. Saarinen on johtanut Suomen Kreabia 14 vuotta.

Kreabin konsernijohtaja Charlotte Erkhammar: ”Mikael on mitä innostavin, luovin ja uudistusvoimaisin viestinnän ammattilainen. Hän on hyvin sopiva johtamaan jo 25 vuotta toimineen Helsingin-toimistomme kehittämistä. Meillä on erinomaiset mahdollisuudet rakentaa Kreabin tulevaisuutta Suomessa, ja olen iloinen siitä, että Matti jatkaa tiimissä.”

Mikael Jungner: ”Kreabilla on vahva kansainvälinen verkosto. Sillä on toimistot 25 maassa ympäri maailmaa, ja se on saavuttanut erittäin hyvän aseman Brysselissä. Suomen Kreabissa työskentelee kelpo tiimi, joka osaa luoda viestinnällä arvoa suomalaisille ja kansainvälisille asiakkaille. Viestintätoimistoala vahvistuu, kasvaa ja kehittyy Suomessa vauhdilla, ja ammattimaisten viestintäpalvelujen kysyntä laajenee selvästi. Odotan innolla työtäni Kreabissa.”

Mikael Jungner puh. 050 554 16 15, mjungner@gmail.com
Matti Saarinen puh. 040 50 50 667, matti.saarinen@kreab.com
Charlotte Erkhammar, puh. +46 70 674 56 22, charlotte.erkhammar@kreab.com

Liitetiedostot

Vuonna 1970 perustettu Kreab on kasvanut kansainväliseksi viestintätoimistokonserniksi, jonka palveluksessa työskentelee 400 viestintäkonsulttia 25 maassa viidellä mantereella. Kreab auttaa asiakkaitaan ratkaisemaan monimutkaisia yrityselämän, talouden ja politiikan viestintähaasteita sekä saavuttamaan strategiset tavoitteensa. Kreabin Suomen-yhtiö on erikoistunut yritys- ja talousviestintään sekä yhteiskuntasuhteisiin. Toimistossa työskentelee nyt parikymmentä viestinnän ammattilaista.
www.kreab.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs