Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Mainonta » Makua karnevaalit Oulussa tänä viikonloppuna: Julkkiskokit kokkaavat Samsungin näytöskeittiössä

Samsung Electronics Nordic

Makua karnevaalit Oulussa tänä viikonloppuna: Julkkiskokit kokkaavat Samsungin näytöskeittiössä

Tiedote.
Julkaistu: 06.06.2013 klo 10:45
Julkaisija: Samsung Electronics Nordic

Samsung tuo Makua karnevaaleille huippuvarustellun näytöskeittiön, jossa kokkaavat julkkiskokit Tomi Björck, Jyrki Sukula ja Risto Mikkola.

Espoo 6. kesäkuuta – Ruuan ystäviä hemmotellaan tänä viikonloppuna Oulussa. Makua karnevaalit on uusi keittiön ympärille luotu tapahtuma, jossa on mukana yli sata näytteilleasettajaa. Ouluhallin sisällä on tarjolla maukas kattaus yrityksiä, tuotemaistatuksia ja esityksiä. Järjestäjät odottavat tapahtumaan yli 10 000 kävijää.

Samsung tuo tapahtumaan brändätyn näytöskeittiön, jossa julkkiskokit Tomi Björck, Jyrki Sukula ja Risto Mikkola loihtivat katsojien silmien alla upeita menukokonaisuuksia. Björck valmistaa itämaista, Sukula italialaista ja Mikkola skandinaavista ruokaa.

Samsung on toinen tapahtuman pääsponsoreista. Näytöskeittiön lisäksi Samsungilla on tapahtumassa oma ständi. Samsungin kodinkoneuutuudet esittäytyvät 108 neliöisellä osastolla numero 601. 

– Ruokafestivaaleihin osallistuminen sopii luontevasti brändillemme. Viime kesänä olimme mukana Taste of Helsinki -tapahtumassa ja nyt halusimme tehdä jotain pääkaupunkiseudun ulkopuolella. Kodinkonepuoli kasvaa voimakkaasti ja haluamme kertoa kuluttajille uusista tuotteistamme, kertoo Samsungin kodinkoneiden myyntipäällikkö Raine Lindqvist.

 

Ammattilaistason laatua omaan keittiöön

– Suomessa Samsung on markkinoiden myydyin kylmälaite- ja mikroaaltouunimerkki. Kylmälaitteemme ovat lyhyessä ajassa nousseet suomalaisten kuluttajien suursuosioon eritoten teknisten innovaatioiden sekä tyylikkäiden ulkomuotojen ansiosta. Mikroaaltouuneissamme kuluttajat arvostavat helppokäyttöisyyttä ja keraamista sisäpintaa, joka on antibakteerinen ja helpottaa mikron puhtaanapitoa. Samsungin kodinkoneilla kotikokki voi valmistaa gourmet-tason ruokaa, kertoo Lindqvist.

Samsungin induktiotasot ovat nopeita ja monipuolisia. Ne kuluttavat vähemmän energiaa kuin perinteiset liedet, sillä pinta on välittömästi halutussa lämpötilassa. Patentoidun Dual Cook -tekniikan ansiosta kotikokki saa halutessaan käyttöönsä kaksi uunia samanaikaisesti. 65-litraisen tilan voi jakaa irrotettavalla hyllyllä kahteen itsenäisesti hallittavaan osaan, joille voi säätää lämpötilan ja ajan erikseen. Maut ja hajut eivät sekoitu, joten yläosassa voi vaikka pariloida kalaa ja alaosassa kypsentää sokerikakkua yhtä aikaa. 

Samsungin huurtumattomien NoFrost-pakastimien A++ -energialuokitus saavutetaan muun muassa digitaalisella inverter-kompressorilla, joka toimii viidellä eri teholla tarpeiden mukaan.

Samsungin astianpesukoneet kuluttavat vain vähän vettä ja ovat energiatehokkaita. Pesukoneissa taas on uusi Eco Bubble -pesutekniikka, joka tuottaa saman pesutuloksen kuin tavallinen 40 asteen pesuohjelma, mutta selvästi nopeammin ja pienemmällä energiankulutuksella.

 

Makua karnevaalit järjestetään Ouluhallissa 7.–9.6.2013

Aukioloajat: pe 14–20, la 10–18 ja su 10–17

Näytöskeittiössä esiintyvät perjantaina ja lauantaina Jyrki Sukula sekä Risto Mikkola. Sunnuntaina Tomi Björck ja Risto Mikkola.

  

LISÄTIETOJA:

Kuluttajakysymykset: Samsungin asiakastuki, 030 6227 515

Raine Lindqvist, myyntipäällikkö, kodinkoneet, r.lindqvist@samsung.com, p. 040 707 8747

Eva Carrero, markkinointipäällikkö, e.carrero@samsung.com, p. 0400 807 750

Simo Arvo, OSG Viestintä, simo.arvo@osg.fi, p. 040 132 5682

Kuvapyynnöt: samsungpr@osg.fi

Lehdistötiedotteet ja kuva-arkisto verkossa: www.samsung.fi ja valitse uutiset.

Haluatko Samsungin lehdistötiedotteita tai kokeilla uusia tuotteita? Ilmoittaudu lähetyslistalle osoitteeseen samsungpr@osg.fi

Uutisia RSS-syötteinä: www.samsung.com/fi/aboutsamsung/rss/rssFeedList.do

Liitetiedostot

Samsung Electronics Co Ltd, Korea, on johtava kuluttajaelektroniikan ja komponenttien valmistaja. Samsungin innovatiivisten tuotteiden portfolioon kuuluvat mm. televisiot, älypuhelimet, tietokoneet, tulostimet ja monitoimilaitteet, kodinkoneet, lääketieteelliset laitteet, puolijohteet ja LED-tuotteet. Yrityksellä on 236 000 työntekijää 79 maassa. Yhtiön yhteenlaskettu vuosittainen liikevaihto on vuonna 2012 187,8 miljardia Yhdysvaltain dollaria. Samsungin tavoitteena on tarjota enemmän mahdollisuuksia ihmisille eri puolella maailmaa. Lisätietoja Samsungista: www.samsung.com/fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs