Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Mainonta » Luteiden Torjunta Helle Oy:lle on myönnetty Yhteiskunnallinen yritys -merkki

Suomalaisen Työn Liitto

Luteiden Torjunta Helle Oy:lle on myönnetty Yhteiskunnallinen yritys -merkki

Tiedote.
Julkaistu: 07.10.2015 klo 13:39
Julkaisija: Suomalaisen Työn Liitto

Helsingistä lähtöisin olevalle Luteiden Torjunta Helle Oy:lle on myönnetty Yhteiskunnallinen yritys -merkin käyttöoikeus. Yritys on erikoistunut torjumaan luteet kerralla ilman leviämisriskiä ja irtaimistohävikkiä vastuullisella lämpötorjunnalla. Näin saadaan erinomaiset tulokset, joilla säästetään ympäristöä välttämällä haitalliset myrkyt ja irtaimiston tuhoutuminen, ja minimoidaan koko yhteiskunnan ludeongelma vähentämällä luteille altistumisaika ja leviäminen 30-kertaisesti kun luteista päästään päivässä eroon päivässä.

Yhteiskunnallinen yritys -merkki voidaan myöntää yrityksille, joiden ensisijainen tavoite on ratkaista yhteiskunnallisia tai ekologisia ongelmia ja ne käyttävät myös vähintään puolet voitostaan tähän. Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Yhteiskunnallinen yritys -merkki auttaa tunnistamaan nämä yritykset luotettavasti.

– Luteiden Torjunta Helle syntyi vuonna 2013 tyytymättömyydestä tapaan, jolla ludeongelmaa oli siihen asti ratkaistu. Luteiden kasvanut vastustuskyky myrkkyjä kohtaan on johtanut ludeongelman mittavaan kasvuun. Tämän takia meidän toimintaa ohjaavat vastuulliset arvot ja kunnianhimoiset tavoitteet, eli selättää kasvava ludeongelma ja tehdä Suomesta, ja myöhemmin koko maailmasta, kivuttomampi paikka asua, kertoo Helle Oy:n toimitusjohtaja Martim Gois.

– Saavuttaaksemme tämän, käytämme tieteellisissä tutkimuksissa ja maailman suurkaupungeissa parhaaksi todettua, uutta lämpötorjuntaa, jonka avulla yksittäinen ludeongelma ratkeaa päivässä. Sen avulla sekä asukkaan, taloyhtiön ja koko yhteiskunnan henkinen, materiaalinen, terveydellinen ja ympäristöllinen hävikki vältetään, jatkaa Gois.

Helle Oy:n liiketoiminnassa yhteiskunnallinen hyvä on integroitunut jokapäiväiseen toimintaan ja sen vaikutuksiin. Yrityksen liiketoimintamalli osoittaa kuinka on mahdollista tehdä yhteiskunnallista hyvää ja kannattavaa liiketoimintaa samanaikaisesti.

– Uskomme Suomen nuorisoon ja 85 prosenttia työntekijöistämme on alle 26-vuotiaita. Yrityksemme vastuullisten liiketoiminnallisten ja työllistävien vaikutusten takia tuntui luonnolliselta hakeutua yhteiskunnallisten yritysten joukkoon, painottaa Gois.

– Yhteiskunnalliset yritykset osoittavat, että yrityksillä on kykyä ratkoa aikamme pieniä ja suuria ongelmia innovatiivisilla tavoilla ja työllistäen paikallisesti erilaisia osaajia. On hienoa saada Luteiden Torjunta Helle mukaan Yhteiskunnallisen yritysten kasvavaan joukkoon Brand Manager Niina Ollikka Suomalaisen Työn Liitosta toteaa.

Suomalaisen Työn Liitto on asiantuntijaorganisaatio, jonka tehtävänä on edistää suomalaisen työn arvostusta ja menestystä. Liitto hallinnoi suomalaisen työn puolesta toimivia merkkejä ja verkkopalveluita. www.suomalainentyo.fi

Yhteiskunnallinen yritys -merkin saaneet yritykset ratkovat liiketoiminnallaan yhteiskunnallisia tai ympäristöongelmia. Ne käyttävät suurimman osan voitostaan yhteiskunnallisen tavoitteensa edistämiseen. http://www.suomalainentyo.fi/yhteiskunnallinen-yritys

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs