Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Mainonta » Luovuus valloilleen: Adobe kutsuu visuaaliset velhot yhdistelemään Adobe Stock -kuvia

Adobe

Luovuus valloilleen: Adobe kutsuu visuaaliset velhot yhdistelemään Adobe Stock -kuvia

Tiedote.
Julkaistu: 06.04.2017 klo 10:05
Julkaisija: Adobe

Lehdistötiedote
6. huhtikuuta 2017

Adobe on julkistanut luoville osaajille ”Take 10” -kilpailun, jossa luodaan ainutlaatuisia taideteoksia yhdistämällä 10 ilmaista kuvaa Adobe Stock -kuvapankista. Kilpailun teema on ”Zesty” eli kirpakan pirtsakka. Parhaat työt palkitaan Adobe Creative Cloud -jäsenyydellä ja Applen tuotteilla.

Kilpailussa osallistujat käyttävät kymmentä kuvaa Adobe Stock -kuvapankista luodakseen oman näkemyksensä kilpailun ”Zesty”-teemasta.

”Viime vuonna ällistyimme kilpailutöiden tasosta ja luovuudesta. On hienoa nähdä, miten ohjelmiamme voidaan käyttää näin erilaisten ja uniikkien kuvien luomiseen. Odotamme tämän vuoden kilpailun satoa mielenkiinnolla”, sanoo Jes Schyum, Adoben Pohjoismaiden viestintäpäällikkö. 

Vain mielikuvitus on rajana sille, mitä Adobe Stockista löytyvillä kuvilla voi tehdä. Viime vuonna osallistujat saivat muun muassa työstää Rembrandtin kuuluisaa, vuonna 1990 varastettua maalausta, ja lopputuloksiin voi tutustua täällä. Viime vuoden voittaja digitaiteilija Ankur Patur oli sitä edeltävänä vuoden Take 10 -tuomaristossa, jolloin teemana oli ”The Storm” eli myrsky.

Kuinka voi osallistua?

Lisätietoja kilpailusta ja osallistumisesta löytyy täältä. Voittajat julkistetaan 25. huhtikuuta ja he saavat palkinnoksi Adobe Creative Cloud -jäsenyyden, iPad Pro -tabletin ja Apple-kynän. 

Lisätietoja antavat:

Adobe Systems Nordic
Jes Schyum
+45 26 70 46 70
jes.schyum@adobe.com

Hill+Knowlton Strategies
Anitta Pirnes
+358 40 486 9436
anitta.pirnes@hkstrategies.com

Liitetiedostot

Adobe Systems 

Adobe muuttaa maailmaa digitaalisilla kokemuksilla. www.adobe.com/fi 

© 2016 Adobe Systems Incorporated. All rights reserved. Adobe and the Adobe logo are either registered trademarks or trademarks of Adobe Systems Incorporated in the United States and/or other countries. All other trademarks are the property of their respective owners.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs