Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Mainonta » Luo mukaansatempaavaa visuaalista sisältöä Facebookiin ja Instagramiin ilmaisella Adobe Spark -sovelluksella

Adobe

Luo mukaansatempaavaa visuaalista sisältöä Facebookiin ja Instagramiin ilmaisella Adobe Spark -sovelluksella

Tiedote.
Julkaistu: 20.05.2016 klo 10:15
Julkaisija: Adobe

Lehdistötiedote
20. maaliskuuta 2016

Mukaansatempaavan sisällön luominen Facebookiin ja Instagramiin sekä omien seuraajien aktivointi on tänään julkaistun Adobe Spark -websovelluksen myötä nyt entistä helpompaa kaikille. Uuden ilmaisen Adobe Spark -websovelluksen ja päivitettyjen Post-, Page- ja Video-mobiilisovellusten avulla on mahdollista luoda näyttäviä grafiikoita, videoita ja julkaisuja jaettavaksi sosiaalisessa mediassa.

Mukaansatempaavan sisällön luominen sosiaalisessa mediassa on pitkään ollut välttämätöntä kaikille maailman suurimmista brändeistä yksittäisiin ihmisiin, jotka haluavat erottua joukosta Facebookissa, Instagramissa ja muissa suosiotaan kasvattavissa sosiaalisen median kanavissa. Pienillä yrityksillä, kansalaisjärjestöillä ja start-up-yrityksillä ei kuitenkaan aina ole riittäviä resursseja luoda sellaista sisältöä, joka olisi sekä mukaansatempaavaa että ammattimaista.

Tämä voidaan ratkaista Adobe Spark -websovelluksella, jolla voi suunnitella jokapäiväistä sisältöä sosiaalisen median kanaviin yhdessä Post-, Page- ja Video-mobiilisovellusten kanssa (aiemmin Adobe Post, Slate ja Voice).

”Adobe Spark on markkinoiden ainoa integroitu web- ja mobiiliratkaisu, jolla kuka tahansa voi luoda visuaalista sisältöä ilman visuaalisen alan koulutusta. Spark on ilmainen ja tarjoaa kaikille opiskelijoista yrittäjiin ja suuryrityksiin mahdollisuuden luoda ja jakaa sellaista visuaalista sisältöä, joka saa yleisön osallistumaan kaikilla sosiaalisen median alustoilla ja laitteilla”, sanoo Jes Schyum, Pohjoismaiden viestintäpäällikkö Adobelta.

Adobe Spark on osa Adobe Creative Cloud -palvelua. Valokuvia voi tuoda Lightroomista ja luovaa sisältöä CC-tiedostoista. Web-sovellus on synkronoitavissa Spark Postin, Spark Pagen ja Spark Videon kanssa, minkä ansiosta sisältöä voi suunnitella, editoida ja jakaa sijainnista riippumatta.

Integroitu ratkaisu koostuu seuraavista sovelluksista: 

  • Adobe Spark: websovellus, jolla voi suunnitella julkaisuja ja grafiikoita sosiaalisen median kanaviin sekä web-sisältöä ja animoituja videoita
  • Spark Post (aiemmin Adobe Post): mahdollistaa näyttävien sosiaalisen median julkaisujen ja grafiikoiden suunnittelun sekunneissa – nyt saatavilla sekä iPadille että iPhonelle
  • Spark Page (aiemmin Adobe Slate): web-sisällön ja esitysten suunnitteluun – nyt saatavilla sekä iPadille että iPhonelle
  • Spark Video (aiemmin Adobe Voice): animoitujen videoiden suunnitteluun vain muutamassa minuutissa – nyt saatavilla sekä iPadille että iPhonelle


Uudet kumppanuudet Facebook Blueprintin ja Change.org-sivuston kanssa

Adobe Spark pyrkii auttamaan yrittäjiä ja pienyrityksiä menestymään verkossa ja toimii Facebookin uuden maailmanlaajuisen koulutus- ja sertifiointiohjelman, Facebook Blueprintin kumppanina. Facebook Blueprint auttaa pienempiä toimistoja ja mainostajia liiketoiminnallisten tavoitteiden saavuttamisessa Facebookin ja Instagramin kautta tapahtuvan markkinoinnin avulla. Facebook Blueprintin käyttäjät pystyvät nyt hyödyntämään Adoben asiantuntemusta ja neuvoja sisällön luomiseen opastavien tutoriaalien kautta.

Adobe Spark toimii lisäksi maailman suurimman sosiaalisten kampanjoiden alustan, Change.org-sivuston yhteistyökumppanina koulutusmateriaalin tuotannossa. Esimerkiksi kansalaisadresseihin allekirjoituksia keräävät voivat nyt hyödyntää Adobe Spark -resursseja videosisältöjen luomisessa. Videoiden hyödyntäminen osana kampanjaa voi auttaa kerääjiä saamaan jopa kuusinkertaisen määrän allekirjoituksia.

Lisätietoa Adobe Sparkista:

  • Adobe Spark -blogi
  • @AdobeSpark, #SparkMade ja #AdobeSpark Instagramissa, Twitterissä, Pinterestissä ja Facebookissa

Hinta- ja saatavuustiedot:

Adobe Spark on saatavilla ilmaiseksi osoitteessa spark.adobe.com. Websovelluksen käyttö edellyttää Adobe ID-, Google- tai Facebook-käyttäjätunnusta, jotta projektit voi synkronoida eri laitteiden välillä. Spark Video, Spark Page ja Spark Post ovat kaikki ilmaisia ja niistä on saatavilla englanninkielinen versio iPadille ja iPhonelle Apple App Storen kautta.

Lisätietoja antavat:

Adobe Systems Nordic
Jes Schyum
+45 26 70 46 70
jes.schyum@adobe.com

Hill+Knowlton Strategies
Anitta Pirnes
+358 40 486 9436
anitta.pirnes@hkstrategies.com

Liitetiedostot

Adobe Systems
Adobe muuttaa maailmaa digitaalisilla kokemuksilla. www.adobe.com/fi 

© 2016 Adobe Systems Incorporated. All rights reserved. Adobe and the Adobe logo are either registered trademarks or trademarks of Adobe Systems Incorporated in the United States and/or other countries. All other trademarks are the property of their respective owners.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs