Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Mainonta » Leikkaa musiikkivideo miljoonien nähtäville: Riittävätkö rahkeesi?

Adobe

Leikkaa musiikkivideo miljoonien nähtäville: Riittävätkö rahkeesi?

Tiedote.
Julkaistu: 16.03.2017 klo 14:46
Julkaisija: Adobe

Lehdistötiedote
16. maaliskuuta 2017

Yksi maailman johtavimmista videoeditointiohjelmista Adobe Premier Pro täytti 25 vuotta. Adobe juhlii tapahtumaa julistamalla ”Make the Cut” -kilpailun. Kilpailussa on tarkoitus editoida musiikkivideo Imagine Dragons -bändin uusimmalle singlelle. Kilpailun voittaja kuittaa 160 000 kruunua riihikuivaa. Voittajan valitsevassa tuomaripaneelissa istuu niin Oscar-voittajia kuin musiikin monitoimimies Kanye West.

Oletko musiikkivideoiden uusi toivo?

Amerikkalaisyhtye Imagine Dragonsin uusinta singleä, Believeriä, on kuunneltu Spotifyssa yli 65 miljoonaa kertaa. Biisiä varten ei ole tehty videota, joten Adobe lanseeraa ”Make the Cut” -kilpailun. Kisaan osallistuvat videoharrastajat ympäri maailmaa saavat  pääsyn 25 päivän ajaksi Adoben Creative Cloudiin, jotta he voivat käyttää kaikkia Premier Pron editointiominaisuuksia musiikkivideonsa leikkaamisessa.

Ainutlaatuinen tilaisuus kiittää yhteisöä

Make the Cut -kilpailun kaltaista kisaa ei ole ennen nähty ja se onkin uniikki tilaisuus videoista innostuneille ilmaista itseään luovasti. Adobelle kisa on ennen kaikkea tilaisuus kiittää uskollisia käyttäjiä.

”Adobella on fantastinen, omistautunut ja intohimoinen videotuottajien yhteisö ympäri maailman. Tässä ei ole kyse vain työkaluista vaan myös 25-vuotisesta suhteesta, jonka olemme rakentaneet käyttäjiemme kanssa. Toivomme voivamme tarjota myös seuraavina 25 vuotena käyttäjillemme videoeditoinnin työkaluja, resursseja ja mahdollisuuksia. Ja esimerkiksi Make the Cut -kilpailulla haastamme yhteisön jäseniämme näyttämään, mihin he pystyvät Premier Prolla,” kertoo Jes Schyum, Adoben Pohjoismaiden viestintäpäällikkö.

Tähtikattaus tuomaripaneelissa

Voittajan päättävässä tuomaristossa istuu monia tähtiluokan tekijöitä, kuten Oscar-voittaja, Fight Club -elokuvan leikannut Angus Wall ja Vinnie Hobbs, joka on tehnyt musiikkivideoita Kendrick Lamarin ja Kanye Westin kanssa.

Pääpalkinnon lisäksi tarjolla on palkintoja myös seuraavissa sarjoissa: Fanien suosikki, Vähiten odotettu, Paras nuori kyky ja Paras lyhytfilmi. Jokaisen sarjan voittaja saa 6 500 kruunua ja vuoden lisenssin Creative Cloudiin. Lisäksi parhaiten valmiita Adobe Stock -videosisältöjä käyttäneelle tekijälle on luvassa 16 500 kruunun palkintopotti ja vuoden lisenssi Adobe Creative Cloudiin sekä 25 Adobe Stock -krediittiä kuvien ostoon.

Osallistuminen ja lisätietoja

Lue lisää kilpailusta ja tarkat osallistumisohjeet täältä.

Löydät lisää tietoa Adobe Premier Pron 25-vuotissyntymäpäivästä täältä.

Lisätietoja:

Adobe Systems Nordic
Jes Schyum
+45 26 70 46 70
jschyum@adobe.com

Hill+Knowlton Strategies
Anitta Pirnes
+358 40 4869 436
anitta.pirnes@hkstrategies.com

Adobe Premiere Pro
Adobe Premiere Pro on johtava videoeditointiohjelma, jolla alkuperäismateriaalista voi luoda ammattilaistasoisia tuotantoja elokuviin, televisioon ja internetiin.

Adobe Systems
Adobe muuttaa maailmaa digitaalisilla kokemuksilla. www.adobe.com/fi 

© 2016 Adobe Systems Incorporated. All rights reserved. Adobe and the Adobe logo are either registered trademarks or trademarks of Adobe Systems Incorporated in the United States and/or other countries. All other trademarks are the property of their respective owners.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs