Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Mainonta » Lämpövastukselliset vaatteet ja asusteet eivät jätä kylmiksi!

Biltema

Lämpövastukselliset vaatteet ja asusteet eivät jätä kylmiksi!

Tiedote.
Julkaistu: 22.02.2016 klo 15:27
Julkaisija: Biltema

Perinteinen hyväksi todettu ja testattu tapa varustautua kylmään säähän on kerrospukeutuminen. Sopiva vaatekerrostus pitää ulkoilijan kuivana ja lämpimänä kaikissa olosuhteissa, sillä kerrosten väliin jäävä ilma eristää kylmän ulkopuolelle. Joskus kaipaa kuitenkin helpompaa ja nopeampaa tapaa pitää itsensä lämpimänä. Vaatteet ja asusteet, joissa on sisäänrakennetut lämpövastukset ovat käytännöllinen ja toimiva vaihtoehto pitää kylmä loitolla.


Lämpövastuksellisia vaatteita ja asusteita on ollut saatavilla jo useita kymmeniä vuosia ja niitä ovat käyttäneet paljon esimerkiksi motoristit, kelkkailijat, metsästäjät ja kalastajat. Myös huonosta verenkierrosta tai muista lääketieteellisistä vaivoista, kuten esimerkiksi niveltulehduksesta, kärsivät ovat saaneet niistä helpotusta vaivoihinsa. Lämmittävät vaatteet ja asusteet ovat kuitenkin varsin oivallisia ihan jokapäiväiseen ulkoiluun, vapaa-aikaan tai kylmässä työskentelyyn. Lämmittävät vaatteet ovat erittäin käytännöllisiä esimerkiksi ulkona pidettävien urheilukilpailujen tai muiden tapahtumien katsojille.


Lämpö vaatteisiin ja asusteisiin saadaan joko ladattavista akuista tai paristoista. Kehittyneimmissä malleissa on valittavana eri lämpötiloja ja säätövaihtoehtoja. Lämmityksen kestoaika riippuu käytetyistä akuista, paristoista ja säädöistä. Lämpövaatteiden materiaalit ovat pääsääntöisesti myös tuulenpitäviä ja vettä hylkiviä ja siten valittuja, että ne edesauttavat lämmön pysymistä.


Bilteman vaihtoehdot lämpimänä pysymiseen ovat lämpövastukselliset lämpötakki, käsineet ja pohjalliset. Käytännöllinen ulkoilutakki toimii ladattavalla akulla ja se sopii loistavasti sekä vapaa-aikaan että työhön. Lämmittävät käsineet ja pohjalliset toimivat puolestaan AA-paristoilla. Nämä varusteet eivät jätä kylmiksi!


Tuotetiedot:
84-1114–84-1116 Lämpötakki
Takki on valmistettu tuulenpitävästä ja vettä hylkivästä SoftShell-materiaalista, 94 % polyesteriä ja 6 % Spandexia. Takissa on kolme vetoketjullista taskua, tarrasäätö hihansuissa sekä kiristysnyöri vyötäröllä. Lämmittimessä on kolme lämpötilaa ja LED-merkkivalo. Takki pysyy lämpimänä 2,5–7 tuntia riippuen lämpötilojen käyttötavasta. Toimii ladattavalla Li-ion Samsung -akulla, 11,1 V, 2600 mAh. Laturi kuuluu toimitukseen. 99,90 €


84-1111–84-1113 Käsineet lämpövastuksilla
Toimivat paristoilla. Kummankin käasineen paristokoteloon tarvitaan 3 AA-paristoa (ei sisälly), jotka sijoitetaan käsineessä olevaan taskuun. Lämpö kytketään päälle ja pois päältä paristokoteloissa olevilla katkaisijoilla. Pintamateriaali: 100 % polyesteri, TPU vedenpitävä Liu Tex. Sisämateriaalit: Eristemateriaali + metallinen lämpövastus. Koot M–XL. 39, 90 €


84-1110 Pohjalliset lämpövastuksilla
Toimivat paristoilla. Lämmittävät 2–3 tuntia. Sopivat kenkäkokoihin 36–47. Pohjalliset leikataan oikean kokoiseksi, laitetaan kenkiin ja yhdistetään paristot. Molempia pohjallisia varten on paristokotelo, johon mahtuu kolme AA-paristoa (ei sisälly). Paristot kiinnitetään jalan ympärille kahdella mukana tulevalla tarranauhalla. Lämpö kytketään päälle ja pois päältä paristokoteloissa olevilla katkaisijoilla. 19,99 €


Lisätietoja:
Biltema Asiakaspalvelu
Puh. 09 427 05830 (kuluttajan operaattorimaksu)
Sähköposti: asiakaspalvelu@biltema.fi
www.biltema.fi

Liitetiedostot

Biltema on yksi Pohjoismaiden suurimmista varaosa- ja tarvikemyymäläketjuista. Laajassa tuotevalikoimassa on yhteensä yli 19 000 tuotenimikettä. Tuotteet on lajiteltu kahdeksaan tuoteryhmään, jotka ovat autoilu, veneily, vapaa-aika, koti, toimisto–tekniikka, rakentaminen, autonhoito ja työkalut. Laajan ja monipuolisen valikoimansa myötä Biltema on nykyisin todellinen koko perheen tavaratalo. Tavarataloja on tällä hetkellä 123 ja ne sijaitsevat Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Suomessa. Suomessa Biltema-tavarataloja on 15.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs