Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Mainonta » Kyamk mukana Googlen huippuluennolla

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Kyamk mukana Googlen huippuluennolla

Tiedote.
Julkaistu: 30.04.2014 klo 11:06
Julkaisija: Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Kymenlaakson ammattikorkeakoulun opiskelijoita eri aloilta osallistuu Googlen huippuluennolle vappuaattona 30.5.14 Merikeskus Vellamossa, Kotkassa. Tilaisuuden pääpuhuja on yhdysvaltalainen tietojenkäsittelytieteilijä Vint Cerf – yksi internetin kehittäjistä. Hän esittelee puheenvuorossaan myös Google Glass -teknologiaa.

 

Vinton Gray ”Vint” Cerfiä kutsutaan usein ”internetin isäksi”.Hän on saanut useita tunnustuksia saavutuksistaan ja hänet on palkittu monilla arvonimillä tai palkinnoilla, esimerkkeinä National Medal of Technology ja Turing-palkinto. Hän on myös Yhdysvaltain kansallisen tiedeakatemian jäsen.

 

Kyamkin rehtori Petteri Ikonen iloitsee hienosta kansainvälisestä oppimismahdollisuudesta, joka on tarjolla kaikille Kymenlaakson alueen opiskelijoille. Hän onkin kannustanut voimakkaasti eri alojen opiskelijoita osallistumaan tapahtumaan. Rehtori on paikalla myös itse.

 

Luennon järjestää Oxford Research yhteistyössä Googlen kanssa. Tilaisuudessa on mukana Googlen Haminan palvelinkeskuksen edustajia, jotka kertovat minkälaisia työpaikkoja on tarjolla palvelinkeskuksessa.

 

Tilaisuudessa järjestetään myös ohjelmoinnin opiskelijoille pienimuotoinen työpaja Aalto yliopiston Android -yhteisön johdolla.

 

 

Lisätietoja

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu, www.kyamk.fi

Rehtori Petteri Ikonen, petteri.ikonen@kyamk.fi

p. 044 702 8200

 

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu on menestyksen tekijä: laadukas, työelämäläheinen ja kansainvälinen korkeakoulu, jossa onnistumme yhdessä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs