Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Mainonta » Jyväskylän amk tiedottaa: Keskisuomalaisille pk-yrityksille koulutusta ja tukea digimarkkinointiin

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Jyväskylän amk tiedottaa: Keskisuomalaisille pk-yrityksille koulutusta ja tukea digimarkkinointiin

Tiedote.
Julkaistu: 27.04.2012 klo 14:04
Julkaisija: Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Jyväskylän ammattikorkeakoulu
Tiedote 27.4.2012

Keskisuomalaisille pk-yrityksille koulutusta ja tukea digimarkkinointiin

Jyväskylän ammattikorkeakoulu ja Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulu ovat aloittaneet kaksivuotisen Keski-Suomen ELY-keskuksen ja EU:n osarahoittaman ESR-kehityshankkeen, jossa koulutetaan keskisuomalaisia pk-yrityksiä hyödyntämään tehokkaammin digitaalista markkinointiviestintää ja sosiaalista mediaa liiketoiminnassaan.

Hanketta lähdetään toteuttamaan 11 keskisuomalaisen yrityksen kanssa. Mukana ovat Elonen Oy, Formia Emissions Control Oy, Jyväskylän Energia Oy, Jyväskylän Paviljonki Oy, Kespet Oy, Pyka Oy, Siparila Oy, Sonaatti Oy, Trimedia Oy, Stafix Oy ja Suomen Verkkomaksut Oy.

Maailman digitalisoituessa on tärkeää, että yritykset pysyvät kehityksessä mukana ja näin varmistavat kilpailukykynsä myös tulevaisuuden digitaalisilla markkinoilla. Digitaalisen markkinointiviestinnän työkalut voivat helpottaa toimintaa ja tehdä markkinoinnista kustannustehokasta sekä paremmin mitattavaa ja kohdennettavaa. Asiakkaiden viestintävälineiden käytön muutos koetaan tärkeäksi digimarkkinoinnin vauhdittajaksi yrityksissä. Kokonaisuuden hallintaan sekä kaiken hyödyn irti saamiseen uusista digitaalisista kanavista kaivataan myös ulkopuolista tukea.

”Digitaalisen viestinnän ja markkinoinnin kokonaisuuden hallinta on yksi tärkeä kehityskohde. Miten tätä koko palettia sähköisissä kanavissa pitäisi hallita yhtenä kokonaisuutena niin, että se olisi suunnitelmallista ja mitattavaa ja mittaustulosten pohjalta pystyttäisiin kehittämään toimintaa systemaattisesti ?" markkinointipäällikkö Merja Heinonen Jyväskylän Energia Oy:stä pohtii.

Hankkeeseen mukaan lähteviä yrityksiä kiinnostaa erityisesti se, miten integroida uudet digitaaliset kanavat, kuten Facebook ja muut yhteisölliset verkkopalvelut, tehokkaasti osaksi kokonaismarkkinointiviestintää ja miten hallita pirstaleista markkinointipalettia verkossa. Projektin myötä yritykset toivovat saavansa myös uusia ideoita ja ajankohtaista tietoa digitaalisen markkinoinnin kehityksestä. Myös digitaalisen markkinoinnin tavoitteiden asettamiseen sekä tehokkuuden mittaamiseen toivotaan apua.

"Markkinointiresurssien tehokkaampi suuntaaminen on yksi niistä tavoitteista, joka motivoi meidät lähtemään mukaan hankkeeseen. Erityisesti web‑analytiikkaan ja seurattavuuteen liittyvät koulutusteemat kiinnostavat", Laura Sojakka Siparila Oy:stä kertoo.

Digimarkkinoinnin teemoista järjestetään yleisiä, kaikille avoimia koulutustilaisuuksia hankkeen aikana.

Lisätietoja:
Liinamaaria Hakola, projektipäällikkö, 050 340 6046, liinamaaria.hakola@jamk.fi
Jyväskylän ammattikorkeakoulu, liiketoiminta ja palvelut -yksikkö

Katri Kunelius
Tiedottaja
+358 40 730 3768
Jyväskylän ammattikorkeakoulu
viestinta@jamk.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs