Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Mainonta » Jenna Apajalahti Rantapallo Oy:n Business Directoriksi

Rantapallo

Jenna Apajalahti Rantapallo Oy:n Business Directoriksi

Nimitys.
Julkaistu: 02.11.2015 klo 09:00
Julkaisija: Rantapallo

Rantapallo Oy:n Business Directoriksi on nimitetty 2.11.2015 alkaen Jenna Apajalahti (29) Helsingistä.

Apajalahti siirtyy Rantapalloon Fonectalta, jossa hän on työskennellyt Partnership & Account Directorina. Aiemmin hän on työskennellyt Fonectan myyntitiimiin Team Leaderina sekä Verkossa Medialla myyntitehtävissä.

Rantapallon ja Apajalahden taustalla on jo useamman vuoden yhteistyö mediamyynnin parissa, mikä antaa erinomaiset lähtökohdat uuteen tehtävään siirtymiselle. Apajalahden otteessa uuteen työhönsä näkyy matkailualan toimijoille tyypillinen intohimo omaa alaa kohtaan.

 - Tavoitteenani on kehittää tuoreita matkailualan liiketoimintaa palvelevia ratkaisuja yhdessä mainostajien ja mediatoimistojen kanssa. Näin voimme vastata jatkossa vielä aiempaa paremmin kuluttajien ja palveluntarjoajien tarpeisiin. Rantapallon tavoittavuus suomalaisten matkailijoiden keskuudessa on omaa luokkaansa, ja erityisen kiinnostavia juuri nyt ovat sisältömarkkinoinnin uudet muodot. Tehokas median kaupallistaminen vaatii myös uusien ansaintamallien kehittämistä, sanoo Jenna Apajalahti.

Vuonna 2007 perustettu Rantapallo.fi on suomen suurin matkailuun keskittyvä media. Yksittäisiä kävijöitä on viikoittain yli 250 000.

 - Rantapallosta on viime vuosien aikana kasvanut suomalaisen matkailun valtamedia. Hedelmällinen yhteistyö alan eri toimijoiden kanssa on alusta saakka ollut avainasemassa konseptin rakentamisessa. Tehokas myyntikanava ja luovat markkinointiratkaisut ovat media-alan murroksessa yhä tärkeämpiä, sanoo Rantapallon perustaja ja toimitusjohtaja Jani Uljas.

Lisätiedot

Jani Uljas, toimitusjohtaja
050 3050 401
jani.uljas@rantapallo.fi

Liitetiedostot

Suomen luetuin matkailusivusto Rantapallo.fi tarjoaa kaikki matkailijan verkkopalvelut yhdessä osoitteessa: kohdeoppaat, matkavinkit, alan uutiset, matkablogit sekä monipuoliset matkahaut. http://www.rantapallo.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs