Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Mainonta » Eurobestissä ensimmäistä kertaa avoimia yleisötilaisuuksia

Eurobest

Eurobestissä ensimmäistä kertaa avoimia yleisötilaisuuksia

Tiedote.
Julkaistu: 19.11.2014 klo 09:30
Julkaisija: Eurobest

Eurobest tuo ensimmäistä kertaa valittuja paloja ohjelmasisällöstään myös suuren yleisön ulottuville – ilmaiseksi. Sanomatalossa järjestettävät Eurobest Open House -seminaarit tarjoavat kaupunkilaisille mahdollisuuden päästä kurkistamaan festivaalin ohjelmatarjontaan ja sisältöihin.

Sanomatalossa tarjotaan Eurobestin festivaalipäivinä 1.–3. joulukuuta klo 12–13 maistiaisia kaupunkilaisille markkinointifestivaalin sisällöistä. Sanomatalossa kuullaan kolmena päivänä eri huippupuhujia, jotka puhuvat festivaalin teemoista ”visio”, ”ajatus” ja ”oivallus”. Paikkoja on rajoitetusti.

“Suomi on täynnä innovatiivisuutta ja luovuutta, joista festivaalissa on kyse. Eurobest Open Housen avulla haluamme esitellä helsinkiläisille, mitä seminaarissa ja alalla yleensä tapahtuu. Avoimet tilaisuudet ovat loistava tilaisuus myös esimerkiksi opiskelijoille päästä osalliseksi huippufestivaalista”, festivaalijohtaja Louise Benson kertoo.

Maanantaina 1.12. Open House -seminaarissa kuullaan Sanoma Labin innovaatiojohtaja Lassi Kurkijärveä sekä Light Design Collectiven (LDC) perustaja ja johtaja Tapio Roseniusta. Kurkijärvi puhuu innovoinnin kanavoimisesta ja Rosenius esittelee palkittujen valaistusratkaisujen taustalla olevaa huippututkimusta.  

Tiistaina The Ambassadorsin perustaja Hablo van der Klaaw esittelee, miten ihmismieltä voidaan harjoittaa ottamalla aikaa itselle ja venyttämällä oman luovuuden rajoja. Puheenvuoro kuullaan myös Brothers & Sistersin partneri ja strategiajohtaja Phil Teeriltä, joka tarkastelee aihetta päinvastaisesta näkökulmasta. Hän paljastaa, miten brändit voivat ohjata kuluttajien kiinnostusta haluamaansa suuntaan sekä hyödyntää toiminnassaan ihmisten halua kehittää itseään ja mieltään.

Oivallus-teeman tiimoilta Sense Worldwiden strategiajohtaja Brian Miller kertoo ajattelutavastaan “nopea, halpa ja kontrolloimaton” ja siitä, kuinka tämänkaltainen ajattelu rohkaisee oppimaan niin epäonnistumisista kuin onnistumisistakin.

Keskiviikon Open House -seminaarissa puhuu myös Eurobestin brändisisältöjen tuomariston puheenjohtaja Chantal Richards. Hänen aiheenaan on puettava teknologia, jota edustavat esimerkiksi älykellot ja -lasit.

Eurobest Open House -seminaarien puhujat ja puheenvuorot

Maanantai 1.12. klo 12–13: Visio

  • Kill the Hippos – A Five Step Remedy to Putting Your Innovation Back on Track, Lassi Kurkijärvi, Sanoma Digital
  • Light Vision, Tapio Rosenius, Light Design Collective

Tiistai 2.12. klo 12–13: Ajatus

  • Train Your Creative Muscle: How Taking 'me Time' Can Influence Your Creative Thinking, Hablo van der Klaaw, The Ambassadors
  • Always on is nonsense, Phil Teer, Brothers and Sisters

Keskiviikko 3.12. klo 12–13: Oivallus

  • Gonzo Innovation: Fast, cheap and out of control, Brian Miller, Sense Worldwide
  • Chantal Richards, MEC EMEA

 

Euroopan suurin ja arvostetuin markkinointifestivaali ja -kilpailu Eurobest järjestetään Helsingissä Finlandia-talolla 1.–3.12. Tarkemmat ohjelmatiedot, verkostoitumistapahtumien ajankohdat ja osallistumisohjeet löytyvät osoitteesta: www.eurobest.com. Sanoma on Eurobestin tämänvuotinen pääsponsori.

 

Eurobest tulee Helsinkiin – muista nämä päivämäärät:

Seminaari-ilmoittautuminen: Käynnissä

Eurobest Helsingissä: 1.–3.12.2014 Finlandia-talossa

Eurobest-palkintojenjakogaala ja jatkobileet: 3.12.2014

 

Lisätietoja:

Camilla Lambert, PR & Press Manager

Eurobest, 33 Kingsway, London, WC2B 6UF United Kingdom

Puh. +44(0)20 3033 4000, e-mail: camillal@canneslions.com

 

Hanna Litovaara, viestintäkonsultti

Viestintätoimisto Drum

Puh. +358 45 120 6767, e-mail: hanna.litovaara@drum.fi

 

#eurobest
@eurobest

 

Eurobest – Euroopan markkinointifestivaali

Eurobest on perustettu vuonna 1988. Eurobest on Euroopan suurin vuosittainen markkinointifestivaali, joka kokoaa luovan alan huiput yhteen. Vuodesta 2008 mainoskilpailu on ollut osa kahden ja puolen päivän mittaista seminaaria, jonka ohjelma sisältää tuoreita mainosalan aiheita. Mainoskilpailussa on 16 eri kilpailusarjaa. Tänä vuonna Eurobestin isäntämaana toimii ensimmäistä kertaa Helsinki. Aiempina vuosina Eurobest on järjestetty Tukholmassa, Amsterdamissa, Hampurissa ja Lissabonissa. Eurobestin järjestää Lions Festivals. Organisaatio on myös Cannes Lions sekä uuden Lions Health -festivaalien takana. www.eurobest.com

Lions Festivals

Lions Festivals is the organiser of Cannes Lions International Festival of Creativity, Lions Health and Eurobest as well as co-organisers, with its joint venture partners, of Dubai Lynx International Festival of Creativity, Spikes Asia Festival of Creativity, Asian Marketing Effectiveness & Strategy Awards, and the Digital Asia Festival. Lions Festivals is powered by Top Right Group. www.lionsfestivals.com

Kärkimedia Oy – Eurobestin virallinen edustaja Suomessa

Kärkimedia Oy on 34 suomalaisen sanomalehden omistama maanlaajuinen myynti- ja markkinointikanava. Kärkimedia tarjoaa tutkimus- ja konsultointipalveluja, kampanjasuunnittelua sekä -ideointia.Yhdessä Cannes Lionsin ja Eurobestin kanssa Kärkimedia työskentelee paremman ja tehokkaamman mainonnan puolesta, tavoitteenaan inspiroida markkinoinnin tekijöitä saamaan aikaan parempia tuloksia. www.karkimedia.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs