Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Mainonta » Espoon liikuntapalveluiden Liikkuva Espoo -lehti Dialogiin

A-lehdet Dialogi Oy

Espoon liikuntapalveluiden Liikkuva Espoo -lehti Dialogiin

Tiedote.
Julkaistu: 13.06.2013 klo 10:00
Julkaisija: A-lehdet Dialogi Oy

A-lehdet Dialogi Oy sai kustannettavakseen Espoon kaupungin liikuntapalveluiden asiakas- ja käyttäjäkunnalle suunnatun Liikkuva Espoo -lehden. Kahdesti vuodessa ilmestyvä lehti ilmestyy pääosin suomenkielisenä, mutta siinä julkaistaan myös ruotsin- ja englanninkielistä aineistoa.

"Olemme iloisia siitä, että Espoon kaupunki luottaa Dialogin osaamiseen valitessaan meidät Liikkuva Espoo- lehden kustantajaksi. Tämä on hieno jatko ja luottamuksen osoitus jo tällä hetkellä kustantamallemme Espoon kaupungin tiedotuslehdelle", sanoo Dialogin asiakkuusjohtaja Matti Huttunen.

"Liikkuva Espoo -lehti on liikuntapalvelumme tärkein yksittäinen mediaponnistus. On tärkeää, että laadukkaat palvelumme tuodaan asiakkaillemme mielenkiintoisella ja ennakkoluulottomalla tavalla esiin", toteaa Espoon kaupungin liikuntajohtaja Martti Merra.

Ensimmäinen Dialogin julkaisema Liikkuva Espoo -lehti ilmestyy syksyllä 2013.

Lisätiedot:

A-lehdet Dialogi Oy, asiakkuusjohtaja Matti Huttunen, 040 414 4729, matti.huttunen@dialogi.fi

www.dialogi.fi

A-lehdet Dialogi Oy on Pohjoismaiden palkituin asiakasmediatalo. Liikevaihtomme vuonna 2012 oli 12,9 miljoonaa euroa. Dialogi on erikoistunut sisältömarkkinointiin ja asiakkaiden tarinoiden kertomiseen eri viestintäkanavissa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs