Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Mainonta » Enfo ulkoistaa viestintänsä Zeelandille

Zeeland Family Oyj

Enfo ulkoistaa viestintänsä Zeelandille

Tiedote.
Julkaistu: 06.11.2014 klo 14:00
Julkaisija: Zeeland Family Oyj

Pohjoismainen IT-palvelutalo Enfo ulkoistaa viestintätoimintonsa Zeelandille. Kaupan myötä Zeeland siirtyy yhä lähemmäksi tavoitettaan olla suomalaisyritysten monipuolisin viestinnän ja markkinoinnin kumppani.

Viestintäpalveluiden ulkoistamisella Enfo hakee tulevaisuutta ajatellen laajempaa resurssipohjaa viestinnän tekemiseen ja kehittämiseen niin konsernitasolla kuin liiketoimintayksiköissäkin.

”Enfon menestys ja liiketoiminta-ajatus perustuu konseptiin, jossa yritysten tulisi ulkoistaa ne toiminnot tai osa-alueet, jotka eivät ole ydinliiketoimintaa. Viestintätoimintojemme ulkoistamisessa toimimme siis aivan omien oppiemme mukaan”, toteaa Enfon talousjohtaja Tero Kosunen.

Kaupan myötä ulkoistusliiketoiminnasta tulee entistä merkittävämpi osa Zeelandin tarjoomaa, joka perustuu markkinointiviestinnän vahvaan moniosaamiseen ja asiakkaiden palveluun kanavariippumattomasti.

”Zeelandin tavoitteena on pystyä auttamaan suomalaisyrityksiä muutostilanteissa siten, että viestinnän ja markkinoinnin panostukset voidaan kustannustehokkaasti suunnata aina siihen, mikä kulloinkin on tärkeintä ja saada aina huippuosaaminen käyttöön”, toteaa Zeelandin toimitusjohtaja Tuomas Airisto. ”Muutoksissa kumppanina toimiminen vaatii monipuolista osaamista sekä oman toiminnan jatkuvaa kehittämistä ja arviointia, jotta tulokset olisivat asiakkaille parhaat.”

Enfo tarjoaa IT-ulkoistusta, talousprosessipalveluja sekä IT-konsultointipalveluja asiakkailleen Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Enfon liikevaihto on noin 160 miljoonaa euroa ja se työllistää 800 henkilöä. Viestintätoimintojen ulkoistamisen myötä Enfon nykyinen viestintäpäällikkö siirtyy Zeeland Groupin palvelukseen ja Zeeland alkaa tarjota viestintäpalveluita paikallisesti Kuopiossa.

 

Lisätietoja:

 

Tuomas Airisto, toimitusjohtaja, Zeeland, puh. 040 566 1331, tuomas.airisto@zeeland.fi

Päivi Holmqvist, johtaja, viestintäpalvelut, Zeeland, puh. 040 5044 444, paivi.holmqvist@zeeland.fi

Tero Kosunen, talousjohtaja, Enfo, puh. 050 444 1200, tero.kosunen@enfo.fi

 

 

 

 

Zeeland

Zeeland on Suomen monipuolisin markkinointiviestinnän palveluyritys. Ydinosaamistamme on lisätä asiakkaidemme myyntiä ja tunnettuutta markkinoinnin, viestinnän ja myynnin asiantuntijapalveluiden keinoin. Autamme asiakkaitamme kirkastamaan ja kohdistamaan strategiset suunnitelmat kannattaviksi toimenpiteiksi ja saavuttamaan liiketoiminnalliset tavoitteet. Palveluksessamme on noin 100 ammattilaista Helsingissä ja Turussa. Konsernin emoyhtiön Zeeland Oyj:n osake (ZEE1V) on noteerattu NASDAQ OMX Helsinki First North -markkinassa. www.zeeland.fi

 

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs