Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Mainonta » Elämyksellinen pyörätalo avautuu Vantaalle

Elämyksellinen pyörätalo avautuu Vantaalle

Tiedote.
Julkaistu: 11.03.2015 klo 13:45
Julkaisija: Helkama Velox

Helkaman polkupyöräliiketoiminta saa uuden konseptimyymälän, jonka avajaisia vietetään 14. maaliskuuta. Vantaan Tammistoon sijoittuva VeloCenter on elämyksellinen ja erilainen myymäläkonsepti.

VeloCenter on täyden palvelun pyörätalo, joka palvelee kaikenlaisia pyöräilijöitä, onpa sitten kyseessä työmatkapyöräilijä tai lajin aktiiviharrastaja. Kokonaisvaltaisen myymälästä tekee muun muassa pyöräilytietouden jakaminen ja pyörien personointi.

Useat pyöräilijät ovat tietämättömiä oikeaan ajoasentoon, polkutekniikkaan, kuntoiluun, ravitsemukseen ja lihashuoltoon liittyvistä asioista.

- Haluamme palvella entistä paremmin polkupyöräkoulumaisella konseptilla, jossa oikean tiedon jakaminen on osa kokonaisuutta, VeloCenterin ketjumyyntipäällikkö Tomi Kaarela kertoo. 

 Tavoitteet ja käyttötarve selville

Oikean pyörän hakemisessa asiantuntijan apu on korvaamatonta. Ensimmäiseksi VeloCenterin asiantuntija selvittää, mihin käyttöön pyörä tulee, harrastaako ihminen kuntopyöräilyä vai hyötyliikuntaa. Ja millaisilla teillä hän aikoo pyöräillä.

- Tavoitteet on tärkeä selvittää, koska joillakin ostajilla voi olla painonhallintaan liittyviä suunnitelmia, kun toisen tavoitteena voi olla vaikkapa Tour de Helsinki -kilpailu. Myymälässä autetaan myös asiakkaan päämäärien täyttämisessä. Osaava henkilökunta opastaa tekniikassa, mikäli haluaa kehittyä pyöräilijänä, Kaarela kertoo.

Osana kokonaisvaltaista palvelua, VeloCenter myös mittaa pyörän jokaiselle sopivaksi. Asiakas istutetaan telineeseen, joka on osa raajat ja koko kropan mittavaa Bike Fitting-ohjelmaa. Järjestelmä selvittää oikean ajoasennon, jonka avulla voidaan säätää muun muassa satulan asento sopivaksi.

- Iso ongelma on usein se, että ihmiset ostavat pyörän ja luulevat sen olevan huono. Useasti tällöin asiaa ei ole viety loppuun saakka eli pyörän säätäminen on saatettu jättää  tekemättä, Kaarela huomauttaa.

Showroom-tyylinen liike 

VeloCenter on tyylikäs pyörätalo, jossa pyörät ovat esillä showroom- tyyliseen tapaan korokkeilla. Merkkivalikoimaan kuuluvat KTM, Merida, Giant, Shimano, Topeak, Pro, Nalini, Schwalbe, Met ja muita laadukkaita maailman huippumerkkejä. Liikkeestä löytyy kaikki pyöräilyyn liittyvä asia, kuten lisäosat ja tarvikkeet. 

Myymälä haluaa olla pyöräilijöiden kohtaamispaikka, jossa pohditaan yhdessä pyöräilyyn liittyviä haasteita ja asetetaan tavoitteita. Suomessa pyöräilybuumi on ollut jo valloillaan useamman vuoden, ja siksi alalle tarvitaan uudenlaisia myymälöitä, jotka vastaavat tarpeita.

- Kuluttajat saavat kaupanteossa tietoa, ja se sopii vaativammallekin asiakkaalle. Haluamme luoda myös yhteisöllisyyttä, niinpä liikkeessä voi tulla käymään milloin vain, pyörälenkkiä ennen tai sen jälkeen, Kaarela sanoo.

 

Lisätietoja:

Helkama Velox Oy, toimitusjohtaja Jari Elamo p. 040 767 2538, jari.elamo@helkamavelox.fi

Suomen Polkupyörätukku Oy, ketjumyyntipäällikköTomi Kaarela p. 040 714 0701, tomi.kaarela@suomenpolkupyörätukku.fi

Helkama Emotor on suomalainen perheyrityskonserni, jonka konserniliikevaihto vuonna 2014 oli 76,9 miljoonaa euroa ja henkilökunnan määrä  356. Konsernin yhtiöihin kuuluvat Helkama Velox Oy, Suomen Polkupyörätukku Oy, Helkama Bica Oy sekä tämän tytäryhtiö Helkama Bica (Shanghai) Co.,Ltd. Helkama Bica valmistaa laiva- ja teollisuuskaapeleita Kaarinan ja Hangon tehtaillaan. Sen liikevaihto on 39,2 miljoonaa euroa. Laivakaapeleita valmistavalle Helkama Bica Shanghaille liikevaihtoa kertyi 15,8 miljoonaa euroa. Polkupyöriä valmistavan, maahantuovan ja markkinoivan Helkama Veloxin tehdas sijaitsee Hangossa ja yrityksen liikevaihto on 13,6 miljoonaa euroa. Suomen Polkupyörätukku on 9,4 miljoonan euron liikevaihdollaan Suomen suurin polkupyörien vähittäismyyntiketju. Helkaman polkupyöräliiketoiminnan polkupyöräbrändejä ovat Helkama, -jopo-, Merida, Insera, Corratec ja KTM.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs