Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Mainonta » Annin Uunissa Oy avaa leivonnan ja juhlien erikoistarvikkeiden verkkokaupan

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Annin Uunissa Oy avaa leivonnan ja juhlien erikoistarvikkeiden verkkokaupan

Tiedote.
Julkaistu: 21.04.2016 klo 14:24
Julkaisija: Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Suositun Annin Uunissa -leivontablogin perustaja ja Haaga-Helia ammattikorkeakoulun opiskelija Anni Paakkunainen avaa erikoistarvikkeiden verkkokaupan blogin yhteyteen huhtikuussa 2016.

Verkkokaupan kasvu on ollut viime vuosina hurjaa. Suomella on potentiaalia kasvaa ja laajentaa verkkoliiketoimintaa myös maan rajojen ulkopuolelle. Annin Uunissa Oy haluaa olla mukana tässä haasteessa. Annin Uunissa on Anni Paakkunaisen raikas ja herkullinen verkkokauppa, joka lupaa asiakkaalle kitkattoman ostokokemuksen ja paljon inspiraatiota. Paakkunainen teki keväällä 2015 verkkokaupan perustamisesta opinnäytetyönsä, joka palkittiin Haaga-Helian stipendillä.

Avattava verkkokauppa tulee toimimaan Suomen markkinoilla, myös kansainvälistyminen on mahdollista tulevaisuudessa. Verkkokaupassa panostetaan vahvasti monikanavaisuuteen ja verkkokauppa on pitkälle mobiilioptimoitu. Tuotevalikoimaan kuuluu laaja tarjonta leivonnan ja juhlien erikoistarvikkeita, joiden oheen on suunniteltu myös palveluja, kuten erilaisia leivontakursseja ja -kutsuja.

Paakkunainen on kirjoittanut leivonta-aiheista blogia syyskuusta 2013 lähtien. Blogi on saavuttanut perustamisajoista lähtien suurta suosiota ja kasvattanut lukijakuntaansa aktiivisesti sosiaalisessa mediassa. Paakkunaiselle idea verkkokaupan perustamisesta ja yrittäjyydestä syntyi Haaga-Helia ammattikorkeakoulussa StartUp School -yrittäjyysopintojen kautta.

StartUp School on Haaga-Helian opintokokonaisuus, joka tukee opiskelijoita oman yrityksen perustamisessa. Opiskelu StartUp Schoolissa on käytännönläheistä ja tähtää oman yrityksen perustamiseen, samalla opintopisteitä kerryttäen. Tällä hetkellä StartUp Schoolin yhteisöön kuuluu noin 300 opiskelijaa, ja 30 yritystä perustetaan vuosittain.

Annin Uunissa -blogi jatkaa toimintaansa normaaliin tapaan jatkossakin. Avattavaan verkkokauppaan voi tutustua lisää osoitteessa www.anninuunissa.com 21.4.2016 alkaen.

Lisätietoja:

Anni Paakkunainen 
Annin Uunissa Oy
info@anninuunissa.fi
www.anninuunissa.com

Satu Harkki
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
satu.harkki@haaga-helia.fi
www.haaga-helia.fi

 

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, tietotekniikka, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, johdon assistenttityö, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus. Haaga-Helian 10 500 opiskelijaa luovat työelämäverkostoja jo opiskeluaikanaan. Opiskelijoita tukee noin 650 työntekijän korkeatasoinen kansallinen ja kansainvälinen osaaminen. 

 

 

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs