Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Mainonta » Adobe Photoshop Elements 15- ja Premiere Elements 15 -versiot ovat täällä

Adobe

Adobe Photoshop Elements 15- ja Premiere Elements 15 -versiot ovat täällä

Tiedote.
Julkaistu: 04.10.2016 klo 16:30
Julkaisija: Adobe

Lehdistötiedote
4. lokakuuta 2016

Adobe Photoshop Elements 15- ja Premiere Elements 15 -versiot ovat täällä

Uudet Photoshop Elements 15 ja Premiere Elements 15 -versiot ovat saatavilla tästä päivästä lähtien. Keskeisiä uudistuksia molemmissa ohjelmissa on järjestämis- ja muokkausprosessien paranneltu automatisointi, jotta käyttäjät voivat keskittyä hyvien kuvien ottamiseen ohjelman hoitaessa kaiken raskaan työn.

Erityisesti harrastajakuvaajien käyttöön suunniteltujen Adobe Photoshop Elements-tuotteiden avulla käyttäjät voivat hyödyntää Adoben ammattilaisille suunnattujen kuvankäsittely- ja video-ohjelmistojen teknologiaa ja ominaisuuksia yksinkertaisen käyttöliittymän avulla.

”Elements-tuotteet mahdollistavat yksinkertaisen ja käyttäjäystävällisen valokuvien ja videoiden järjestämisen, muokkaamisen ja jakamisen toisille. Uudessa versiossa olemme keskittyneet vielä parempaan järjestämis- ja muokkausprosessin automatisointiin. Elements tekee näin ollen kaiken raskaan työn, ja käyttäjät voivat keskittyä kuvien ottamiseen ja jakamiseen toisten kanssa”, sanoo Jes Schyum, Adobe Nordicin viestintäpäällikkö.

Adobe Elements Organizer 15 -ohjelmiston merkittävimpiä uudistuksia ovat:

 • Organizer- ja Quick Edit -ominaisuudet toimivat nyt entistä tehokkaammin kosketusnäytöllä, joten tiedostoja on helpompi etsiä ja järjestää ja muokkauksia voi tehdä nopeammin.
 • Search-toiminto tekee nyt yhdistelmähakuja paikkojen, tapahtumien ja muiden lempiteemojen avulla.
 • Smart Tags merkitsee valokuvia automaattisesti ”tägeillä” eri teemojen, kuten auringonlaskujen, syntymäpäivien, koirien, kissojen ja muiden aiheiden mukaan ja luokittelussa säästyy aikaa.
 • Instant Fix mahdollistaa kuvasarjojen muokkaamisen yhdellä kertaa yksinkertaisesti ja nopeasti.

 Adobe Photoshop Elements 15 -ohjelmiston merkittävimpiä uudistuksia ovat:

 • Viidellä uudella opastetulla Guided Edits -toiminnolla monimutkaiselta vaikuttavat tehtävät muuttuvat askel kerrallaan toteutettujen ohjeistuksien avulla helpoiksi.
 • Photo Text muuttaa valokuvat näyttäviksi visuaalisiksi teksteiksi ja lisää korostusta drop shadows -toiminnolla. Tämä ominaisuus on suunniteltu erityisesti kollaaseja, leikekirjoja, kortteja ja kylttejä tekeviä käyttäjiä ajatellen.
 • Painterly muuttaa valokuvat ainutlaatuisiksi taideteoksiksi, jotka voi jakaa suoraan sosiaalisessa mediassa tai tulostaa muistoksi.
 • Effects Collager lisää useita tehosteita samaan valokuvaan. Valittavissa on useita eri pohjia ja teemoja.
 • Speed Pan lisää liike-epäterävyyttä kohteen taakse lisäten kuvan dramaattisuutta.
 • Frame Creatorilla voi luoda omia kehyksiä lempivalokuville. Omat kehykset voi myös lisätä kehysarkistoon.
 • Adjust Facial Feature -toiminnollavoi muokata kasvonilmeitä, kuten kurtistuneita kulmia ja siristeleviä silmiä siten, että kaikki esiintyvät kuvassa parhaimmillaan.
 • Enhanced Filter Galleryn avullla voi päästää luovuutensa irti ja luoda uusia tyylejä valitsemalla eri filttereitä ja hienosäätämällä yksityiskohtia.

Adobe Premiere Elements 15 -ohjelmiston merkittävimpiä uudistuksia ovat:

 • Layer Adjustment Guided Edit tuo videoihin persoonallista ilmettä lisäämällä tehosteita useille eri klipeille tai kokonaiselle elokuvalle yhdellä kertaa.
 • Haze Removal poistaa usvaa ja muita epätarkkoja kohtia niin, että taustasta tulee yhtä kirkas kuin tarkennetusta kohteesta etualalla.
 • Remix antaa käyttäjille mahdollisuuden uudelleenmiksata musiikkitiedostoja ja sovittaa ne yhteen videon pituuden kanssa siten, että ääni ja kuva toimivat sujuvasti keskenään.
 • Face Detection eli kasvojentunnistus on lisätty Smart Trim-, Favorite Moments- ja Pan & Zoom -toimintoihin. Kasvojen tunnistus helpottaa kaikkein tärkeimmän kuvamateriaalin löytämisessä ja liittämisessä videotuotantoon.
 • Video Collage herättää muistot henkiin dynaamisilla valokuva- ja videokollaaseilla, joita on helppo jakaa sosiaalisessa mediassa.

Hinta ja saatavuus

Adobe Photoshop Elements 15 ja Adobe Premiere Elements 15 ovat saatavilla Windowsille ja Macille tästä päivästä lähtien. Yhteishinta molemmille ohjelmille on 155 euroa ja erikseen ostettuina niiden hinta on ohjelmaa kohden 103 euroa. Hinnat ohjelmiston päivittämiselle sekä opiskelijoille löytyvät täältä.

Alla olevien linkkien kautta voi ladata ilmaisen täysversion kokeiltavaksi 30 päivän ajaksi Windowsille ja Macille:

Adobe Photoshop Elements 15: http://www.adobe.com/go/tryphotoshop_elements/

Adobe Premiere Elements 15: http://www.adobe.com/go/trypremiere_elements/

Lue lisää:

Lisätietoja antavat:

Adobe Systems Nordic
Jes Schyum
+45 26 70 46 70
jes.schyum@adobe.com

Hill+Knowlton Strategies
Anitta Pirnes
+358 40 486 9436
anitta.pirnes@hkstrategies.com

Liitetiedostot

Adobe Systems
Adobe muuttaa maailmaa digitaalisilla kokemuksilla. www.adobe.com/fi 

© 2016 Adobe Systems Incorporated. All rights reserved. Adobe and the Adobe logo are either registered trademarks or trademarks of Adobe Systems Incorporated in the United States and/or other countries. All other trademarks are the property of their respective owners.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs