Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Mainonta » Äänestä suosikkimainoksesi telkkariin ja tee hyvää

Äänestä suosikkimainoksesi telkkariin ja tee hyvää

Julkaistu: 25.11.2008 klo 15:49
Julkaisija:

Helsingin seurakuntien Usko toivo rakkaus -kampanja jatkuu. Kampanja tarjoaa mahdollisuuden muun muassa äänestää Jeesus-mainosfilmiä, tehdä vapaaehtoistyötä ja kuunnella rakkaudesta kertovaa musiikkia sekä osallistua uskonasioita sivuavaan verkkokeskusteluun.

Helsingin seurakuntien Usko toivo rakkaus -kampanja jatkuu. Kampanja tarjoaa mahdollisuuden muun muassa äänestää Jeesus-mainosfilmiä, tehdä vapaaehtoistyötä ja kuunnella rakkaudesta kertovaa musiikkia sekä osallistua uskonasioita sivuavaan verkkokeskusteluun.

Rakkaudesta kertovia mainosfilmejä osoitteessa www.uskotoivorakkaus.fi on äänestetty yli 800 kertaa. Koditon-filmi on johtanut kisaa koko äänestyksen ajan, ja sen on valinnut parhaaksi 61 prosenttia tähän mennessä äänestäneistä. Toisella tilalla on Konsultti 25 prosentin ääniosuudella, ja perää pitää Palvelus 14 prosentillaan. Filmejä voi äänestää sunnuntaihin 7.12. saakka ja voittanutta mainosta esitetään MTV3-kanavalla 14.-21.12.

Marraskuun alussa avatussa Vapaaehtoispankissa on tarjolla 46 avustustehtävää eri puolilla Helsinkiä. Vapaaehtoispankissa etsitään muun muassa laulajia ja soittajia ilahduttamaan Kettutien palvelutalon asukkaita, kotoutuskummeja maahanmuuttajaperheille Länsi-Helsingissä, lounaan valmistelijoita vankien omaisen joulujuhlaan Hermannissa sekä seiminäyttelyn opas-valvojia Tuomiokirkon kryptaan. Vapaaehtoispankin kautta auttavan kätensä on tarjonnut jo 66 henkilöä. Lisäksi töihin on ilmoittauduttu suoraan vapaaehtoistoiminnasta vastaaville seurakuntien työntekijöille puhelimitse ja sähköpostilla. Vapaaehtoispankki löytyy osoitteesta www.uskotoivorakkaus.fi/vapaaehtoispankki.

Usko toivo rakkaus -sivustolla voi myös antaa lupauksen hyvästä teosta. Sivustolla on luvattu muun muassa käydä katsomassa mummoa sairaalassa, piristää työkavereita ja käydä tervehtimässä yksinäistä joulun aikaan. "Tekemällä hyvää et pääse taivaaseen. Mutta se tekee elämästäsi merkityksellisempää.", sivuston etusivulla sanotaan.

Kampanjaan liittyy myös tapahtumia. Lauluja rakkaudesta ja tästä elämästä -konsertissa tiistaina 25.11. kello 19 Viikin kirkossa, Agronominkatu 5, Helsinki, esiintyvät Jore Marjaranta, Sami Saari ja Tiktakin Petra, Petra Mauria. Torstaina 27.11. kello 19 Laajasalon kirkossa, Reposalmentie 13, Helsinki, esiintyy Sami Saaren ja Petra Maurian kanssa Kristian Meurman. Iltojen orkesterina toimii Fakta Beat. Konsertteihin on vapaa pääsy.

Kolmivuotinen Usko toivo rakkaus -kampanja alkoi joulun alla 2007 puhumalla uskosta. Pääsiäisen aikaan 2008 puhuttiin toivosta ja nyt joulun alla 2008 on vuorossa rakkaus. Vuosi 2009 on Usko toivo rakkaus -teemavuosi. Kampanjan tarkoituksena on herättää keskustelua uskon ja kirkon merkityksestä ja sanomasta nykyajan ihmiselle.

Lisätietoja:

Usko toivo rakkaus -kampanjatoimikunnan puheenjohtaja, Töölön kirkkoherra Auvo Naukkarinen, p. (09) 2340 6310, auvo.naukkarinen@evl.fi ja projektipäällikkö Eeva Salonen, p. (09) 2340 2526, eeva.salonen@evl.fi.

 

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs