Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Mainonta » A-lehtien SalesLabin johtajaksi Katja Änkilä

A-lehdet Oy

A-lehtien SalesLabin johtajaksi Katja Änkilä

Tiedote.
Julkaistu: 07.10.2013 klo 10:18
Julkaisija: A-lehdet Oy

A-lehtien digitaalisten palveluiden SalesLab-toiminnon johtajaksi on nimitetty Katja Änkilä. Aiemmin hän on työskennellyt Kiinteistömaailman markkinointi- ja viestintäjohtajana sekä eturivin mainostoimistoissa osakkaana, suunnittelijana ja projektijohtajana.

Änkilä innostui A-lehtien suunnitelmista tarjota kuluttajille kiinnostavia digitaalisia palveluita. "Aina pyörää ei tarvitse keksiä uudelleen. Tuomme Ruotsin suosituimman sisustusverkkopalvelun Styleroomin Suomeen ensi vuoden alussa, olemme firmassa osakkaina. Uusia palveluita kehittäessämme haluamme huomioida sekä kuluttaja- että markkinoija-asiakkaidemme tarpeet. Edistyksellisimmät markkinoijat voivat tulla halutessaan myös mukaan kehitystyöhön," Änkilä kertoo.

"Mediamaailman murros tarjoaa uudella tavalla ajatteleville ihmisille paljon mahdollisuuksia. Markkinoinnissa korostetaan tällä hetkellä laadukkaiden sisältöjen ja asiakaskokemusten merkitystä. A-lehdillä on avaimet molempiin: talossa on huippuluokan sisältöosaamista ja poikkeuksellisen vahvat suhteet Suomen kansaan. Nyt on mietittävä yhdessä markkinoijien kanssa, miten sisältöosaamisemme ja asiakassuhteemme saadaan parhaiten valjastettua heidän käyttöönsä," Katja Änkilä jatkaa.

"Olemme vahvasti panostamassa mm. asumiseen sekä ruokaan liittyviin verkkopalveluihin. Änkilä tuo vahvaa osaamista brändin rakentamiseen sekä luoviin toteutuksiin. Perustimme SalesLabin kehittämään tuloksellisia ratkaisuja markkinoija-asiakkaidemme sisältöön ja verkkoon liittyviin tarpeisiin. Katjasta saamme nyt vauhdittajan hyvin käynnistyneelle toiminnalle," A-lehtien digitaalisesta liiketoiminnasta vastaava johtaja Petri Pekki toteaa.

Lisätiedot: A-lehdet Oy, johtaja Petri Pekki, 040 768 801

 

 

 

A-lehdet-konserni on suomalainen mediatalo, jonka muodostavat emoyhtiö A-lehdet Oy ja sen tytäryhtiöt A-lehdet Dialogi Oy ja A-kustannus Oy. Konsernin liikevaihto on lähes 100 miljoonaa euroa. Konserni julkaisee 20:tä kuluttajille suunnattua aikakauslehteä, noin 30:tä asiakaslehteä ja noin 25:tä verkkopalvelua.

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs