Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Mainonta » A-lehdiltä ja Finnish Design Shopilta uusi Design Stories -aikakauslehti

A-lehdet Oy

A-lehdiltä ja Finnish Design Shopilta uusi Design Stories -aikakauslehti

Tiedote.
Julkaistu: 01.04.2015 klo 09:12
Julkaisija: A-lehdet Oy

A-lehdet Oy ja Suomen nopeimmin kasvaviin verkkokauppoihin kuuluva Finnish Design Shop julkaisevat Design Stories -lehden, joka kertoo tarinoita designin sydämestä. Lehti tukee verkkokaupan käyttäjäyhteisön, lukijoiden ja mainostaja-asiakkaiden tarpeita.

"Olemme rakentaneet tiiviin käyttäjäyhteisön verkkokauppamme ympärille ja asiakkaamme arvostavat verkkopalveluun tekemiämme sisältöjä uutuuksista, suunnittelijoista ja ilmiöistä. Laajalevikkisen Design Stories -lehden avulla kykenemme tarjoamaan inspiroivan lukukokemuksen, joka täydentää verkossa tarjoamaamme asiakaskokemusta. Yhdessä A-lehtien osaajien kanssa olemme nyt luoneet uuden tyyppisen aikakauslehden, jolle uskomme olevan vahvaa kiinnostusta myös oman asiakaskuntamme ulkopuolella.

Näemme lehdellä lisäksi kansainvälistä potentiaalia, ja tulevaisuudessa teemmekin lehdestä myös englanninkielisen version ", Finnish Design Shopin perustaja ja toimitusjohtaja Teemu Kiiski toteaa.

 

"Net-a-Porterin Porter-lehti on onnistunut esimerkki siitä, kuinka verkkokauppa pystyy tarjoamaan täysin kilpailukykyisen, menestyvän lehden kohderyhmälleen. Design Stories -lehden kautta pystymme tutustuttamaan lukijan kiehtovaan elämäntapaan, jossa tavarat ja asiat heräävät eloon. Design on myös hyviä tarinoita, kiintymystä ja intohimoa. Esimerkkinä tästä olemme saaneet lehteemme haastattelun tanskalaisen Hay-merkin luojilta Mette ja Rolf Hay’ltä, jotka ovat valloittaneet designmaailman kymmenessä vuodessa tunteiden palolla”, A-lehtien luova johtaja Anneli Myller sanoo. ”Lukijalle lehti on vaivaton väylä verkkokaupan kiinnostavien tuotteiden hankintaan, ja mainostaja-asiakkaillemme pystymme tarjoamaan erinomaisia sisältömarkkinoinnillisia ratkaisuja", Myller jatkaa.

 

Design Stories ilmestyy 2.4. yhdessä Avotakan kanssa. Tänä vuonna lehti ilmestyy kaksi kertaa, joista syksyllä lehti tulee myös irtonumeromyyntiin. Design Stories -lehti tavoittaa yli 100 000 sisustuksesta ja designista kiinnostunutta suomalaista.

 

Lisätiedot:

Finnish Design Shop, toimitusjohtaja Teemu Kiiski, 050 593 4973

A-lehdet Oy, luova johtaja Anneli Myller, 040 511 8837

 

 

 

A-lehdet-konserni on suomalainen mediatalo, jonka muodostavat emoyhtiö A-lehdet Oy ja sen tytäryhtiöt A-lehdet Dialogi Oy, Finnish Design Shop Oy ja Improve Media Oy. Konsernin liikevaihto on noin 100 miljoonaa euroa. Konserni julkaisee 20:tä kuluttajille suunnattua aikakauslehteä, lähes 30:tä asiakaslehteä ja noin 25:tä eri verkkopalvelua, joista suosituimpia yhteisölliset Demi, Lily, Image ja FitFashion.

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs