Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Maatalous » Yhä useampi valitsee kesämökin kaupungista

Yhä useampi valitsee kesämökin kaupungista

Tiedote.
Julkaistu: 29.05.2013 klo 15:04
Julkaisija: GB Group Oy

Yhä useampi valitsee kesämökin kaupungista

Modernin ryhmäpuutarha-alueen perusajatuksena on tarjota kaupunkilaisille mahdollisuus laadukkaaseen ja edulliseen vapaa-ajan asumiseen lähellä kaupunkien keskuksia. Esimerkiksi Niipperin uudella ryhmäpuutarha-alueella puutarhamökin saa omaksi alle 100 000 euron velattomalla hinnalla.

"Mikäli haaveilee omasta kesämökistä, täytyisi tässä hintaluokassa lähes poikkeuksetta lähteä pk-seudulla suhteellisen kauas ja tinkiä mukavuustasosta. Ryhmäpuutarha-alueiden hintatasolle on vaikea löytää kilpailevaa vaihtoehtoa”. – Toteaa Uudiskohde LKV:n liiketoimintajohtaja Antti Seppinen

Kasvava kiinnostus kaupunkiviljelyä sekä puutarhaharrastusta kohtaan ovat tekijöitä jotka varsinkin näin kesän kynnyksellä on tuonut uteliaita kaupunkilaisia Niipperin ryhmäpuutarha-alueen esittelyihin.

Myös keskeinen sijainti sekä puutarhamökkien nykypäiväinen varustetaso ovat olleet merkittäviä tekijöitä kun ihmiset ovat tehneet ostopäätöksiään.

”Kauempana sijaitsevan mökin käyttöaste jää huomattavasti pienemmälle mökkimatkan venyessä. Ryhmäpuutarha-alueella voi sensijaan asua vaikka koko kesän ja käydä sieltä käsin töissä. Voisi sanoa että Niipperistä saa vapaa-aikaa hankittua ns. jokamiehen hinnalla”. – Seppinen jatkaa

Niipperin ryhmäpuutarha-alue otetaan käyttöön tulevana viikonloppuna.

Espoon Niipperiin ryhmäpuutarha-alue valmistuu kuluvan viikon perjantaina. Tulevat puutarhurit ja kaupunkiviljelijät pääsevät aloittamaan puutarhaprojektinsa heti viikonlopun kynnyksellä. Alue on järjestyksessä kolmas Espooseen rakennetuista ryhmäpuutarha-alueista.

“Lopputarkastusten yhteydessä moni asiakkaamme on minulle kertonut tilanneensa jo puutarhatarviketta ja lähtevänsä heti uusia viljelypalstoja rakentamaan.  – Kuvailee hankkeen rakentamisesta vastaava Simo Laihi puutarhureiden innostusta.

Kutsu toimittajille

Lehdistö on tervetullut tutustumaan uudelle alueelle perjantaina 31.5.2013 klo 11.00 – 13.00 välisenä aikana, jolloin paikalla on myös puutarhureita noutamassa uusien mökkiensä avaimia. Lehdistöesittelystä vastaa Uudiskohde LKV:n liiketoimintajohtaja Antti Seppinen 050 500 9950 // antti.seppinen@uudiskohde.fi

 

 

Liitetiedostot

GB Group Oy:n ideologian lähtökohtana on kehittää ja rakentaa arkkitehtonisesti ja kaupunkikuvallisesti korkealuokkaisia, teknisesti, taloudellisesti ja toiminnallisesti perusteltuja, monipuolisia. 2010-lukua kuvastavia ryhmäpuutarha-alueita.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs