Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Maatalous » Vuoden 2013 petoeläinvahinkokorvausten loppuosa maksetaan 30.1. alkaen

Maaseutuvirasto/Landsbygdsverket

Vuoden 2013 petoeläinvahinkokorvausten loppuosa maksetaan 30.1. alkaen

Tiedote.
Julkaistu: 29.01.2015 klo 14:20
Julkaisija: Maaseutuvirasto/Landsbygdsverket

Maaseutuvirasto maksaa vuoden 2013 petoeläinvahinkokorvausten loppuosan 30.1.  alkaen. Poro-, viljelys-, eläin- ja irtaimistovahinkojen sekä paliskunnille poikkeuksellisen suurten porovahinkojen korvaamiseen on myönnetty lisämäärärahaa siten, että vuonna 2013 tapahtuneet vahingot voidaan korvata täysimääräisesti.

Korvausten ensimmäinen erä maksettiin toukokuussa 2014, jolloin voitiin korvata 44 % vahingon määrästä. Korvausten toinen erä maksettiin syyskuussa 2014, jolloin voitiin korvata 78 % vahingon määrästä. Korvauksia on myönnetty yhteensä noin 7,2 miljoonaa euroa.

Petovahinkokorvauksia voidaan maksaa karhun, suden, ahman ja ilveksen aiheuttamista vahingoista.


Lisätietoja Maaseutuvirastosta:
Ylitarkastaja
Velimatti Mukkila
0295 31 2285
etunimi.sukunimi@mavi.fi

Maaseutuvirasto toimeenpanee viljelijätukia, maaseudun yritys- ja hanketukia sekä markkinatukia asiakaslähtöisesti ja hallinnon palveluja kehittäen. Ohjaamme, neuvomme ja koulutamme asiakkaitamme palvelevia ELY-keskuksia, kuntien yhteistoiminta-alueita ja Leader-ryhmiä. Vastaamme Suomen kansallisten tukien ja EU:n maataloustukirahaston ja maaseuturahaston varojen käytöstä ja toimimme Suomen maksajavirastona. Hallinnoimme vuosittain yli kahden miljardin euron arvosta EU- ja kansallisia tukia.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs