Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Maatalous » Viljelijöiden yhteystietoja luovutettiin väärin

Maaseutuvirasto/Landsbygdsverket

Viljelijöiden yhteystietoja luovutettiin väärin

Tiedote.
Julkaistu: 19.08.2015 klo 16:33
Julkaisija: Maaseutuvirasto/Landsbygdsverket

Viljanviljelijöiden yhteystietoja on luovutettu virheellisesti markkinointitarkoitukseen Maaseutuviraston rekisteristä. Yhteystiedot on luovuttanut Maanmittauslaitos, joka on tiedonluovutuksessa Maaseutuviraston palvelutuottaja.

Kyseessä on kertaluonteinen yhteystietojen luovutus, eikä nyt luovutettuja tietoja tulla enää käyttämään. Yhteystietojen saaja hävittää tiedot asianmukaisesti.

Yhteystiedot markkinointi- tai neuvontatarkoituksiin on lupa luovuttaa vain niiltä viljelijöiltä, jotka ovat antaneet siihen suostumuksensa (lomake 101D / Vipu-palvelussa ruksi). Virheellisessä tiedonluovutuksessa tiedoista jäivät poistamatta viljelijät, jotka eivät olleet antaneet suostumustaan yhteystietojen luovutukseen. Tästä syystä he ovat tällä viikolla saaneet markkinointipostia, jonka osoitelähteenä mainitaan Mavi.

Maaseutuvirasto pahoittelee virhettä. Virastossa on ryhdytty toimenpiteisiin, jotta vastaavia virheellisiä tiedonluovutuksia sen omistamista rekistereistä ei pääse tapahtumaan.


Lisätietoja:
Ylijohtaja Leena Tenhola
0295 31 2448
etunimi.sukunimi@mavi.fi

Maaseutuvirasto toimeenpanee viljelijätukia, maaseudun yritys- ja hanketukia sekä markkinatukia asiakaslähtöisesti ja hallinnon palveluja kehittäen. Ohjaamme, neuvomme ja koulutamme asiakkaitamme palvelevia ELY-keskuksia, kuntien yhteistoiminta-alueita ja Leader-ryhmiä. Vastaamme Suomen kansallisten tukien ja EU:n maataloustukirahaston ja maaseuturahaston varojen käytöstä ja toimimme Suomen maksajavirastona. Hallinnoimme vuosittain yli kahden miljardin euron arvosta EU- ja kansallisia tukia.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs