Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Maatalous » Unifier ja Evidensia aloittavat yhteistyön

Unifier Oy

Unifier ja Evidensia aloittavat yhteistyön

Tiedote.
Julkaistu: 27.04.2016 klo 09:00
Julkaisija: Unifier Oy

Vuoden vaihteessa aloittanut lemmikkieläinten hautaustuotteita valmistava Unifier Oy ja Evidensia Eläinlääkäripalvelut Oy (ent. Animagi ja Univet) aloittavat yhteistyön toukokuun alussa. ”Ihmiset panostavat nykyisin entistä enemmän lemmikkeihinsä. Viimeisenä palveluksena lemmikki halutaan hoitaa arvokkaasti loppuun saakka ja nyt lemmikistään luopuvan omistajan on mahdollisuus tilata Kehto -lemmikkieläinarkku suoraan Evidensia-eläinlääkäriasemalle”, kertoo myynti- ja markkinointijohtaja Olli-Pekka Kinnunen.

Lemmikin omistajille tulee joskus eteen tämä surullinen hetki, jossa joudutaan tekemään päätös lemmikin luopumisesta ja yleisin tapa luopua lemmikistä on eutanasia eläinlääkärillä. Tämä luopumishetki on raskas ja tunteellinen, ja tässä korostuu entisestään omistajan ja lemmikin välinen side ja halu kohdella rakasta perheenjäsentä kunnioituksella myös sillä viimeisellä matkalla. Tällä yhteistyöllä pystymme tarjoamaan lemmikinomistajille nyt tämän mahdollisuuden, kun se luopumishetki on käsillä", sanoo Olli-Pekka Kinnunen.

”Evidensia on Suomen laajin ja monipuolisin verkosto eläinlääkäreitä ja eläinlääkäriasemia. Sairaaloissamme lemmikit saavat vain parasta hoitoa ja huolenpitoa Suomen parhailta erikoisosaajilta kaikilla hoitoalueilla. Haluamme olla täyden palvelun talo ja yhteistyö Unifierin kanssa antaa myös meille lisäarvoa palveluihimme, kun pystymme tarjoamaan omistajille mahdollisuuden saattaa lemmikki arvokkaasti loppuun saakka”, kertoo Evidensia Eläinlääkäripalveluiden hankintapäällikkö Outi Ahlström.

Lemmikistään luopuva omistaja voi tilata nyt alkuun Kehto -hautaustuotteen suoraan Evidensia- eläinlääkäriasemille. ”Lähdemme alussa pääkaupunkiseudun toimipisteillä yhteistyöhön ja tarkoituksena on laajentaa toimintaa niin, että hautaustuotteitamme on saatavilla ympäri Suomen olevista Evidensia- eläinlääkäriasemilta", mainitsee Olli-Pekka Kinnunen.

Lemmikin eutanasia sovitaan yhdessä lemmikinomistajan ja eläinlääkärin kanssa aina ennakkoon ajanvarauksena. Kehto -hautaustuote voidaan tilata jo valmiiksi Evidensian eläinlääkäriasemalle tai lemmikin omistajan kotiin. ”Eutanasiatoimenpiteen jälkeen lemmikinomistaja voi ottaa eläinystävänsä mukaansa tai hän voi jättää lemmikin vastaanotollemme Kehdossa säilytettäväksi, josta eläintuhkaamo noutaa lemmikin tuhkattavaksi, mikäli omistajalla ei ole mahdollisuutta viedä sitä itse tuhkaamoon”, kertoo Outi Ahlström.

”Kehto on kestävä ja turvallinen ja se soveltuu myös kuljettamiseen, sillä menehtyneitä lemmikkieläimiä tosiaan kuljetetaan hyvin usein krematorioiden noutamina tai julkisessa liikenteessä”, lisää Olli-Pekka Kinnunen. ”Tuhkaus on yleisin tapa, millä lemmikki haudataan, mutta moni lemmikinomistaja haluaa lemmikkinsä viimeiseksi leposijaksi koti- tai kesämökkinsä pihan ja ekologinen Kehto sopii myös maahan hautaamiseen.”

Kehto -tuoteperheessä on kuusi eri kokoa pienimmistä matelijoista, linnuista ja jyrsijöistä jopa 80 kiloa painaviin koiriin. Kehto -tuoteperhe sai vuoden 2015 lopulla Patentti- ja rekisterihallituksen (PRH) myöntämän mallioikeuslain mukaisen mallisuojan. Kehto on suomalaista muotoilua, suunnittelua ja valmistusta.

Lisätietoja:

Unifier Oy
myynti- ja markkinointijohtaja Olli-Pekka Kinnunen
+ 358 40 640 3020
o-p.kinnunen@unifier.fi

www.unifier.fi
www.unifierstore.fi

Evidensia Eläinlääkäripalvelut Oy hankintapäällikkö
Outi Ahlström
outi.ahlstrom@evidensia.fi

www.evidensia.fi

Unifier on rohkea suunnannäyttäjä ja uudistaja toimialalla. Yritys ottaa kaikessa tuotekehityksessä huomioon ekologisuuden, turvallisuuden ja korkealaatuisuuden. Yhtiö ylläpitää ja kehittää suomalaista muotoilua, suunnittelua ja valmistusta. Kaikessa mitä yritys ajattelee ja tekee, toimii se eettisesti ja vastuullisesti eläimet ja ympäristö huomioon ottaen. Unifier Oy on perustettu 2014.

Suomen johtava eläinlääkäripalveluiden verkosto muodostui keväällä 2015 Animagin ja Univetin yhdistyessä ja liittyessä osaksi pohjoismaista Evidensiaa. Suomessa Evidensiassa työskentelee 700 eläinlääkinnän ammattilaista yli 50 eläinlääkäriasemalla ja eläinsairaalassa yli 30 paikkakunnalla Helsingistä Rovaniemelle. Hoidamme kissoja, koiria, eksoottisia eläimiä ja hevosia. Evidensia Eläinlääkäripalvelut on Evidensia Djursjukvårdin suomalainen tytäryhtiö. Tarjoamamme eläinlääkäripalvelut perustuvat suomalaiseen huippuosaamiseen. 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs