Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Maatalous » Sari Salmisesta eläinsuojeluasiamies maa- ja metsätalousministeriöön

Maa- ja metsätalousministeriö

Sari Salmisesta eläinsuojeluasiamies maa- ja metsätalousministeriöön

Tiedote.
Julkaistu: 18.06.2013 klo 14:00
Julkaisija: Maa- ja metsätalousministeriö

Maa- ja metsätalousministeriön uuteen eläinsuojeluasiamiehen määräaikaiseen tehtävään on valittu eläinlääketieteen lisensiaatti Sari Salminen. Hän työskentelee tällä hetkellä Elintarviketurvallisuusvirastossa ja aloittaa uudessa tehtävässä elokuun 12. päivänä.

Eläinsuojeluasiamiehen tehtävänä on edistää ja parantaa eläinten hyvinvointia yhteiskunnan eri osa-alueilla. Eläinsuojeluasiamies tukee ja edistää eläinten hyvinvointiin liittyvien eri toimijoiden välistä yhteistyötä eläinten hyvinvoinnin parantamiseksi. Eläinsuojeluasiamies osallistuu myös tehtävään liittyvien eri neuvottelukuntien ja työryhmien työskentelyyn.

− Eläinsuojeluasiamiehen tarve kirjattiin hallitusohjelmaan kaksi vuotta sitten. Eläinten hyvinvointi on eettisen tuotannon kivijalka ja sen edistämiseen eläinsuojeluasiamies saa täysin keskittyä. Eläinsuojeluasiamiehen rooli suomalaisessa yhteiskunnassa tulee toivottavasti olemaan näkyvä ja vaikuttava, toteaa maa- ja metsätalousministeri Jari Koskinen.

Eläinsuojeluasiamiehen virka on sijoitettu maa- ja metsätalousministeriöön ja työpaikka sijaitsee Helsingin Viikissä, Eläinten hyvinvointikeskuksen yhteydessä.

Lisätietoja maa- ja metsätalousministeriöstä:
kansliapäällikkö Jaana Husu-Kallio, p. 0295 16 2184
erityisavustaja Tiina Rytilä, p. 0295 16 2132, etunimi.sukunimi@mmm.fi
Sari Salminen, p. 050 368 4043


 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs