Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Maatalous » Mustialassa avoimet ovet ja lähiruokapäivä 7.3.

Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Mustialassa avoimet ovet ja lähiruokapäivä 7.3.

Tiedote.
Julkaistu: 01.03.2013 klo 07:30
Julkaisija: Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Hämeen ammattikorkeakoulun ja Hämeen ammatti-instituutin Mustialan yksikön (Mustialantie 105, Tammela) ovet ovat auki kaikille kiinnostuneille torstaina 7.3. klo 9 - 14.

Avoimissa ovissa esitellään Mustialan kampusaluetta ja maaseutualan opintoja. Paikan päällä esittäytyy muun muassa Agropit eli maatalousalan ensimmäinen opiskelijaosuuskunta. Yrityksellä on 15 innokasta opiskelijajäsentä, jotka suorittavat agrologin tutkinnon tiimiyrittämisen kautta.

Päivän aikana alueella on näytteilleasettajia sekä monenlaista toimintaa, kuten kone-esittelyjä, asiantuntijaluentoja ja kirpputori. Myös maatalousmuseo on auki. Avointen ovien vieraille on tarjolla on makkaraa, lettuja ja mehua.

Samalla vietetään Mustialan lähiruokapäivää. Tapahtumassa on lähiruokatuottajia esittelemässä ja myymässä tuotteitaan. Tarjolla on raakamaitoa (myynti omiin astioihin), kananmunia, pienmeijerituotteita, marjatuotteita, hunajaa ja myllytuotteita.

Avointen ovien kirpputorille voi varata omia myyntipöytiä viiden euron hintaan. Pöytävaraukset viimeistään 6.3. numerosta 044 349 9532.

Hämeen ammattikorkeakoulu kouluttaa Mustialassa joko maatilatalouteen tai hevostalouteen suuntautuneita agrologeja (AMK) ja Hämeen ammatti-instituutti maaseutuyrittäjiä.

Tervetuloa tutustumaan Mustialan yksikköön ja koulutusohjelmiin!

 

 

Tiedotus / Hämeen ammattikorkeakoulu ja Hämeen ammatti-instituutti
Visamäentie 35 A, PL 230
13101 Hämeenlinna
sp. tiedotus@hamk.fi, p. (03) 6461 (vaihde)

www.hamk.fi

HAMK kuuluu ammattikorkeakoulujen strategiseen FUAS-liittoumaan yhdessä LAMKin ja Laurean kanssa.

www.fuas.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs