Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Maatalous » Ministeri Koskinen osallistuu Berliinissä maatalousministerien huippukokoukseen ja tapaa Venäjän maatalousministerin

Maa- ja metsätalousministeriö

Ministeri Koskinen osallistuu Berliinissä maatalousministerien huippukokoukseen ja tapaa Venäjän maatalousministerin

Tiedote.
Julkaistu: 16.01.2014 klo 14:41
Julkaisija: Maa- ja metsätalousministeriö

Maa- ja metsätalousministeri Jari Koskinen osallistuu loppuviikolla maailman suurimmille ruokamessuille, Grüne Woche -tapahtumaan Berliinissä. Messujen yhteydessä Saksan maatalousministeriö järjestää maailman maatalousministerien huippukokouksen. Kokouksessa maatalousministerit keskustelevat maailman ruokaturvan vahvistamisesta ja tavoitteena on antaa yhteinen julkilausuma niistä toimista, joilla aliravitsemuksesta voidaan pyrkiä eroon maatalouden monimuotoisuutta, kestävyyttä ja tuottavuutta vahvistamalla.

Ministeri Koskinen tapaa myös Venäjän maatalousministeri Nikolai Fjodorovin ja keskustelee tämän kanssa muun muassa Venäjän asettamasta perunan vientikiellosta. Suomi toivoo vientikiellon lieventämistä EU:n tautivapailta alueilta. Matkalla mukana oleva maa- ja metsätalousministeriön kansliapäällikkö Jaana Husu-Kallio käy aiheesta keskusteluja Venäjän maatalousministeriön virkamiesjohdon kanssa.


Ministeri Koskisen matkaohjelmaan kuuluu muun muassa myös FAO:n varapääjohtaja Maria Helena Semedon tapaaminen, jossa käsitellään FAO:n metsä- ja ilmastoalan projekteja.

Lisätietoja maa- ja metsätalousministeriöstä:
valtiosihteeri Risto Artjoki, p. 0295 162 254
etunimi.sukunimi@mmm.fi


 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs