Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Maatalous » Metsänhoito- ja pienkonepäivä metsäisistä asioista kiinnostuneille

TTS Työtehoseura

Metsänhoito- ja pienkonepäivä metsäisistä asioista kiinnostuneille

Tiedote.
Julkaistu: 13.06.2013 klo 10:32
Julkaisija: TTS Työtehoseura

Rajamäellä järjestetään tiistaina 18.6. klo 14–19 laatuaan ensimmäinen Metsänhoito- ja pienkonepäivä. Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Uudenmaan, Länsi-Uudenmaan ja Kanta-Hämeen metsänhoitoyhdistykset sekä Metka-koulutushanke, jota koordinoi TTS - Työtehoseura. Päivään on ilmoittautunut yli 15 näytteilleasettajaa. Tilaisuus on suunnattu erityisesti metsänomistajille, mutta sinne ovat tervetulleita kaikki metsäisistä asioista ja pienkoneista kiinnostuneet.

Metsänhoito- ja pienkonepäivässä keskitytään erityisesti pienen mittakaavan koneisiin ja laitteisiin, jotka soveltuvat metsänomistajien omatoimiseen työhön. Esillä on esimerkiksi moottori- ja raivaussahoja, mönkijän metsävarusteita, pientraktoreita ja omalla voimanlähteellä ja maantiekuljetukseen soveltuvalla alustalla varustettuja pilkekoneita. Ainoa järeämmän mittaluokan kone tapahtumassa on TTS:n metsäkonekoulutuksen kuormatraktori, jonka avulla kävijöille esitellään energiapuun mittaukseen soveltuvaa kuormainvaakaa.

Näytteilleasettajat järjestävät edustamillaan koneilla metsänhoidon työnäytöksiä koko tilaisuuden ajan. Metsänhoitoyhdistysten ja Metka-koulutuksen asiantuntijat ovat myös koko tilaisuuden ajan vastailemassa muun muassa metsänhoitoon ja energiapuuhun liittyviin kysymyksiin. Lisäksi Metka-koulutuksen osastolla järjestetään klo 15 ja 18 tietoiskuja energiapuusta ja puukauppatilanteesta.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy ja kävijöille on tarjolla kahvia ja keittoa soppatykistä.

Tilaisuuteen voi tulla omalla autolla. Pysäköinti on järjestetty Hanko-Hyvinkää tien (valtatie 25) ja Astrakanintien risteyksessä sijaitsevan Raita Environmets Oy:n tehdashallin pihaan (osoite: Astrakanintie 194), josta näyttelyalueelle on alle 100 metrin kävelymatka. Käynti pysäköintialueelle tapahtuu Hanko-Hyvinkää tien kautta. Raita Oy tarjoaa tilaisuuden yhteydessä kiinteistön omistajille ilmaisia jätevesikartoituksia.

Lisätietoja www.tts.fi

TTS - Työtehoseura on valtakunnallinen koulutus-, tutkimus- ja kehittämisorganisaatio, joka kouluttaa vuosittain noin 8000 opiskelijaa eri alojen ammattilaisiksi. Koulutustoiminnan lisäksi TTS - Työtehoseura tutkii ja kehittää noin 100 vuosittaisen projektin avulla työmenetelmien toiminnallisuutta, tehokkuutta ja tuottavuutta.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs