Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Maatalous » Mavi esittelee sähköistä viljelijätukihakua KoneAgriassa

Maaseutuvirasto/Landsbygdsverket

Mavi esittelee sähköistä viljelijätukihakua KoneAgriassa

Julkaistu: 19.10.2010 klo 11:31
Julkaisija: Maaseutuvirasto/Landsbygdsverket

Viljelijätukien sähköinen haku esittäytyy Maaseutuviraston osastolla KoneAgria-messuilla 20.-23.10. Jyväskylässä . Osastolla pääsee tutustumaan sähköiseen tukihakuun, viljelijöillä on mahdollisuus saada Mavin asiantuntijoilta neuvoja Vipu-palvelun käyttöön ja kuulla valmistautumisesta 2011 tukihakuun.

Viljelijätukien sähköinen haku esittäytyy Maaseutuviraston osastolla KoneAgria-messuilla Jyväskylässä. Osastolla pääsee käytännössä tutustumaan sähköiseen tukihakuun, viljelijöillä on mahdollisuus saada Mavin asiantuntijoilta neuvoja Vipu-palvelun käyttöön ja kuulla valmistautumisesta kevään 2011 tukihakuun.

Vipu on verkkopalvelu, jossa viljelijät voivat täyttää sähköisen tukihakemuksen, tarkastella omia tukihakemustietojaan ja karttakuvia digitoiduista peruslohkoista. Vipu-käyttöoikeuksia kannattaa jo hakea kevään 2011 tukihakuun, ellei oikeuksia ole hakenut aiemmin tai ne eivät enää ole voimassa. Käyttäjäpalautteen perusteella palvelua kehitetään kevääksi tuomalla uusia hakua helpottavia ominaisuuksia ja toiminnallisuuksia.

Maaseutuvirasto löytyy yhteisosastolta, jossa ovat mukana myös Keski-Suomen ELY-keskus ja MMM:n maaseutuverkostoyksikkö (A224).

Maatalouden ja maaseudun ammattilaismessut järjestetään 20.–23. lokakuuta Jyväskylän Paviljongissa. Näyttely on avoinna keskiviikosta lauantaihin kello 9–17.


Lisätietoja:
Viestintäpäällikkö Jari Eloranta
Puh. 040 7145 810
www.mavi.fi/vipu

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs