Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Maatalous » Maaseutuvirasto selvittää virheellisten yhteystietojen käytön

Maaseutuvirasto/Landsbygdsverket

Maaseutuvirasto selvittää virheellisten yhteystietojen käytön

Tiedote.
Julkaistu: 26.08.2015 klo 14:46
Julkaisija: Maaseutuvirasto/Landsbygdsverket

Virheellisiä viljelijöiden yhteystietoja saanut yritys on jatkanut tietojen käyttämistä markkinointitarkoituksiin. Maaseutuvirasto ja Maanmittauslaitos ovat ryhtyneet tapauksen takia jatkotoimenpiteisiin.

Maanmittauslaitos luovutti virheelliset yhteystiedot Bridgestone Finland Oy:lle kesäkuussa inhimillisen erehdyksen takia. Yrityksen pyytämien yhteystietojen keruussa Maaseutuviraston tietoaineistosta jäivät rajaamatta pois viljelijät, jotka eivät olleet antaneet suostumustaan yhteystietojen luovutukseen markkinointitarkoitukseen. Tämän takia he saivat yritykseltä markkinointisähköpostia.

Maaseutuvirasto ja Maanmittauslaitos ilmoittivat Bridgestone Finland Oy:lle 20.8., että virheellisiä tietoja ei saa enää käyttää ja tiedot tulee hävittää. Yritys vahvisti toimivansa pyydetyllä tavalla. Tästä huolimatta yritys lähetti viljelijöille uuden markkinointisähköpostin 25.8., jonka osoitelähteenä mainitaan Mavi.

Maaseutuvirasto ja Maanmittauslaitos ovat uudelleen kehottaneet Bridgestone Finland Oy:tä poistamaan aineiston ja olemaan käyttämättä sitä. Lisäksi Maaseutuvirasto selvittää, onko Bridgestone Finland Oy toiminut lupaehtojen ja henkilötietolain vastaisesti.

Tiedonluovutuksessa Maanmittauslaitos on Maaseutuviraston palvelutuottaja. Maaseutuvirasto ja Maanmittauslaitos pahoittelevat hallinnossa tehtyä virhettä yhteystietojen luovutuksessa.

Lisätietoja Maaseutuvirastosta:
Henkilöstö- ja hallintojohtaja Ulla Oas
0295 31 2251
etunimi.sukunimi@mavi.fi


Maanmittauslaitoksen tiedote 20.8.2015: Inhimillinen erehdys väärien tietojen luovutuksen takana

Maaseutuvirasto toimeenpanee viljelijätukia, maaseudun yritys- ja hanketukia sekä markkinatukia asiakaslähtöisesti ja hallinnon palveluja kehittäen. Ohjaamme, neuvomme ja koulutamme asiakkaitamme palvelevia ELY-keskuksia, kuntien yhteistoiminta-alueita ja Leader-ryhmiä. Vastaamme Suomen kansallisten tukien ja EU:n maataloustukirahaston ja maaseuturahaston varojen käytöstä ja toimimme Suomen maksajavirastona. Hallinnoimme vuosittain yli kahden miljardin euron arvosta EU- ja kansallisia tukia.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs