Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Maatalous » Maaseutuverkostopalveluiden johtajaksi valittu Teemu Hauhia

Maaseutuvirasto/Landsbygdsverket

Maaseutuverkostopalveluiden johtajaksi valittu Teemu Hauhia

Tiedote.
Julkaistu: 08.09.2014 klo 13:04
Julkaisija: Maaseutuvirasto/Landsbygdsverket

Maaseutuverkoston toimintaa ohjelmakaudella 2014–2020 koordinoivan maaseutuverkostopalvelut-yksikön johtajaksi on valittu kauppatieteiden maisteri Teemu Hauhia. Hauhia työskentelee tällä hetkellä maaseutuverkostoyksikössä verkostovalmentajana. Hauhia aloittaa yksikön johtajana 15.9.2014.

Ohjelmakauden vaihtuessa nykyinen maaseutuverkostoyksikkö lopettaa työnsä ja uusi, maaseutuverkostopalveluiksi nimetty yksikkö aloittaa toimintansa vuoden 2015 alussa. Yksikön sijaintipaikka on edelleen Maaseutuviraston maaseutuelinkeino-osasto Seinäjoella. Seitsemän henkilöä työllistävän yksikön työntekijöiden tehtävät tulevat hakuun syksyllä. Uuden ohjelmakauden maaseutuverkoston toimintasuunnitelmaa valmistellaan syksyn aikana.

Maaseutuverkosto koostuu Manner-Suomen ja Ahvenanmaan maaseudun kehittämisohjelmien toimijoista. Maaseutuverkosto tiedottaa maaseudun kehittämisohjelmista ja järjestää niihin liittyviä tilaisuuksia, levittää tietoa ohjelmien hyvistä käytännöistä ja edistää maaseudun toimijoiden kansainvälistymistä.

Jokaisessa EU-maassa toimii oma maaseutuverkosto. Eri maiden maaseutuverkostojen yhteistyötä koordinoi EU:n maaseutuverkostoyksikkö.

Lisätietoja Maaseutuvirastosta:
Osastonjohtaja Esko Leinonen
p. 0295 31 2402

Verkostovalmentaja Teemu Hauhia
p. 0295 31 2453

etunimi.sukunimi@mavi.fi

Maaseutuvirasto toimeenpanee viljelijätukia, maaseudun yritys- ja hanketukia sekä markkinatukia asiakaslähtöisesti ja hallinnon palveluja kehittäen. Ohjaamme, neuvomme ja koulutamme asiakkaitamme palvelevia ELY-keskuksia, kuntien yhteistoiminta-alueita ja Leader-ryhmiä. Vastaamme Suomen kansallisten tukien ja EU:n maataloustukirahaston ja maaseuturahaston varojen käytöstä ja toimimme Suomen maksajavirastona. Hallinnoimme vuosittain yli kahden miljardin euron arvosta EU- ja kansallisia tukia.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs