Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Maatalous » Maaseudun yritystukien ensimmäiset päätökset saadaan joulukuun puolivälissä

Maaseutuvirasto/Landsbygdsverket

Maaseudun yritystukien ensimmäiset päätökset saadaan joulukuun puolivälissä

Tiedote.
Julkaistu: 12.11.2015 klo 11:05
Julkaisija: Maaseutuvirasto/Landsbygdsverket

ELY-keskukset aloittavat maaseudun yritystukien päätöksenteon joulukuun puolivälissä. Tällä hetkellä ELY-keskukset voivat pyytää hakijoilta tarvittavia täydennyksiä hakemuksiin, jotta päätöksenteko etenisi nopeasti sitten, kun se on mahdollista.

Päätöksen saatuaan hakija voi olla varma rahoituksesta ja voi tähän perustuen neuvotella muiden rahoittajien kanssa hankkeensa rahoittamisesta. Hankkeen toteuttamisen on kuitenkin voinut aloittaa omalla riskillä jo ennen päätöksen saamista, kun hakemus on tullut vireille.

ELY-keskukset tekevät ensimmäiset yritystukipäätökset paperilla, koska sähköinen päätöksenteko Hyrrä-tietojärjestelmässä ei ole vielä mahdollista. Yritys- ja hanketukien sähköisen päätöksenteon aloittamisesta päätetään marraskuun aikana. Hyrrä-järjestelmän kehittäminen jatkuu Maaseutuviraston teettämän Hyrrän kehittämistä koskevan selvityksen suositusten pohjalta.

Lisätietoja tukimuodoista saa ELY-keskuksista ja Leader-ryhmistä.

Lisätietoja Maaseutuvirastosta:
Yksikönjohtaja Esko Leinonen
0295 31 2402
etunimi.sukunimi (at) mavi.fi

Maaseutuvirasto toimeenpanee viljelijätukia, maaseudun yritys- ja hanketukia sekä markkinatukia asiakaslähtöisesti ja hallinnon palveluja kehittäen. Ohjaamme, neuvomme ja koulutamme asiakkaitamme palvelevia ELY-keskuksia, kuntien yhteistoiminta-alueita ja Leader-ryhmiä. Vastaamme Suomen kansallisten tukien ja EU:n maataloustukirahaston ja maaseuturahaston varojen käytöstä ja toimimme Suomen maksajavirastona. Hallinnoimme vuosittain yli kahden miljardin euron arvosta EU- ja kansallisia tukia.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs