Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Maatalous » Lemmikkieläinten hellävaraiseen hautaamiseen korkealaatuiset, persoonalliset ja ekologiset hautaustuotteet

Unifier Oy

Lemmikkieläinten hellävaraiseen hautaamiseen korkealaatuiset, persoonalliset ja ekologiset hautaustuotteet

Tiedote.
Julkaistu: 03.11.2015 klo 15:28
Julkaisija: Unifier Oy

Uusi, innovatiivinen Unifier lanseeraa kaikenkarvaisille lemmikkieläimille poltto- ja maahautaamiseen ekologiset ja kestävät arkut sekä uurnat. Arkkumallisto Kehto ja uurnamallisto Lehto ovat valmistettu kierrätysmateriaaleista ja pienen hiilijalan jälkensä ansiosta ne ovat ympäristöystävällisiä. Tuotteet ovat suomalaista suunnittelutyötä ja ne valmistetaan käsityönä Suomessa.

”Tuotteidemme idea syntyi, kun oli mahdotonta löytää korkealaatuisia, esteettisiä ja ekologisia hautaamistuotteita lemmikkieläimille. Lemmikkieläimet ovat meille sydänasia ja haluamme tuotteillamme antaa arvoa ja kunnioitusta kuoleman kohdatessa. Molemmat tuoteperheemme Kehto ja Lehto ovat käyneet pitkän kehitysprosessin, joka pohjautuu markkinointitutkimuksissamme vahvimmin esille nousseisiin kriteereihin, joita olivat mm. ekologisuus, helppokäyttöisyys, korkealaatuisuus ja turvallisuus, kertoo yrityksen myynti- ja markkinointijohtaja Olli-Pekka Kinnunen. ”Kehto on suunniteltu kevyeksi, kestäväksi ja turvalliseksi ja siten sitä on helppo käsitellä ja se soveltuu myös kuljettamiseen. Kehto kestää myös julkisen kuljetuksen, sillä menehtyneitä lemmikkieläimiä kuljetetaan usein krematorioiden noutamina tai julkisessa liikenteessä.”

Tutkimuksissa esiin nousseiden kriteereiden lisäksi tuotteiden muotokieli poikkeaa tyypillisestä hautaustuotteiden kolkkoudesta, uskonnollisuudesta ja vanhanaikaisesta kulmikkuudesta. Tuotteiden designissa yksi tärkeimmistä ominaisuuksista on, että ne eivät viesti kuolemasta. ”Lempeämmällä lähestymistavalla tuotteisiin on tuotu pyöreitä muotoja, joten ne ovat helposti lähestyttäviä eivätkä ne ole pelottavia tai surullisia”, kuvailee Olli-Pekka Kinnunen. 

Kehto tuoteperheessä on kuusi eri kokoa pienimmistä jyrsijöistä aina suuriin koiriin. Lehto tuoteperhe tulee koostumaan kolmesta eri koosta. ”Meille tärkeintä on, että kaikki lemmikkieläimet saavat hellävaraista huolenpitoa hautauksessa unohtamatta sitä pienintäkään lintua, liskoa, jyrsijää, kissaa tai koiraa.”

”Tänä päivänä ihmiset panostavat lemmikkiensä hyvinvointiin ja eläimet ovat heille perheenjäseniä. Lemmikeille on olemassa paljon erilaisia brändituotteita mm. hyvinvointiin ja harrastuksiin, mutta tästä surullisesta hetkestä puuttui selvästi tällainen.” Tilastokeskuksen mukaan Suomessa vuonna 2012 oli yli miljoona lemmikkieläintä. Arvioiden mukaan noin 10 prosenttia lemmikeistä menehtyy vuosittain.

Tuotteet tulevat myyntiin Unifier verkkokauppaan 4.11.2015.

Lisätietoja:

Myynti- ja markkinointijohtaja
Olli-Pekka Kinnunen
+ 358 40 640 3020

www.unifier.fi

www.unifierstore.fi

asiakaspalvelu 020 770 5160 

Liitetiedostot

Unifier on rohkea suunnannäyttäjä ja uudistaja toimialalla. Yritys ottaa kaikessa tuotekehityksessä huomioon ekologisuuden, turvallisuuden ja korkealaatuisuuden. Yhtiö ylläpitää ja kehittää suomalaista muotoilua, suunnittelua ja valmistusta. Kaikessa mitä yritys ajattelee ja tekee, toimii se eettisesti ja vastuullisesti eläimet ja ympäristö huomioon ottaen. Unifier Oy on perustettu 2014.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs