Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Maatalous » LähiTapiolan asiakkaat luottavat markkinajohtajan asiantuntemukseen

LähiTapiola

LähiTapiolan asiakkaat luottavat markkinajohtajan asiantuntemukseen

Tiedote.
Julkaistu: 18.12.2013 klo 09:25
Julkaisija: LähiTapiola

LähiTapiola on maatilojen päävakuutusyhtiönä edelleen ylivoimainen markkinajohtaja. TNS Gallupin Maanviljelijöiden pankki- ja vakuutustutkimuksen mukaan LähiTapiolan markkinaosuus on 70 prosenttia. Luku pitää sisällään Tapiolan ja Lähivakuutuksen asiakasosuudet. Asiakkaat arvostavat erityisesti LähiTapiolan edelläkävijyyttä, asiantuntemusta, paikallisuutta sekä turvallisuuteen panostamista.

LähiTapiolassa yhdistyivät kaksi markkinoita jo vuosia hallinnutta maatilavakuuttajaa.

Aktiivitilat luottavat LähiTapiolaan

”LähiTapiolan osuus päävakuuttajana kasvaa tilakoon kasvaessa. Vahvin markkinaosuus eli 75 prosenttia on suurimmilla eli yli 75 hehtaarin tiloilla. Pienemmillä 30–50 hehtaarin tiloillakin vastaava luku on 73 prosenttia. Tuotantosuunnittain LähiTapiolan markkinaosuus on paras erikoiskasvi-, sika- ja maitotiloilla, markkinointipäällikkö Pirjo Ristola LähiTapiolasta kertoo.

Turvallisuustyö näkyy asiakastiloilla

Vuosia jatkunut niin Tapiolan kuin Lähivakuutuksenkin työ maatilojen turvallisuuden edistämiseksi näkyy tutkimustuloksissa. LähiTapiolan maatila-asiakkailla turvateot on hoidettu kuntoon muita vakuutusyhtiöitä paremmin. Enemmistö vastanneista piti hyvänä ajatuksena sitä, että toteutetut turvateot alentaisivat vakuutusmaksua.

”LähiTapiolan asiakkaista 27 prosenttia oli hakenut tutkimusajanjaksona vakuutuskorvausta. Koska markkinaosuutemme on suurin aktiivi- ja eläintiloilla, luonnollisesti vahinkoja silloin tällöin sattuu. Uskon, että pitkäjänteinen ja asiantunteva turvallisuustyömme on kuitenkin auttanut asiakkaitamme ennaltaehkäisemään ja rajoittamaan vahinkoja. LähiTapiola tulee jatkossakin kannustamaan erilaisin tavoin viljelijöitä vahinkoriskien pienentämiseen”, liiketoimintapäällikkö Juha Helander sanoo.

Eniten vakuutuskorvauksia hakivat tutkimusajankohtana suuret maatilat sekä karjatilat.

Paikallista asiantuntijaa arvostetaan

Asiantuntemuksen ja turvallisuustyön lisäksi asiakkaat antavat hyvät arvosanat LähiTapiolalle paikallisuudesta.

”Maanviljelijän työssä on tärkeää tietää, että paikalliset olosuhteet tunteva tuttu maatilavakuuttamisen rautainen osaaja on helposti tavoitettavissa. LähiTapiolan 20 alueyhtiötä tulevat jatkossakin takaamaan parhaan paikallisen palvelun asiakkaillemme”, Helander ja Ristola lupaavat.

Vastaajat olivat erittäin tyytyväisiä LähiTapiolaan vakuutusyhtiönään. Kouluarvosanoilla arvioituna LähiTapiolan keskiarvo oli 8,1. Kiitettävän eli 10 tai 9 antoi vastaajista 44 prosenttia.

Lisätietoja:
Pirjo Ristola
markkinointipäällikkö, LähiTapiola
p. 040 588 0744

Juha Helander
liiketoimintapäällikkö, LähiTapiola
p. 040 7226 195

Tietoja tutkimuksesta:
TNS Gallupin tekemään maatilojen vakuutus- ja pankkitutkimukseen vastasi 1290 aktiivimaanviljelijää loka-marraskuussa 2013. Tutkimusaineisto painotettiin kuvaamaan Suomen maatilarakennetta tukialueen, tilojen peltoalan sekä tuotantosuunnan mukaan. Tutkimus tehtiin kirje- ja nettikyselynä. Virhemarginaali on kaikkien vastaajien osalta noin +/-3 % -yksikköä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs