Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Maatalous » Kylvöalojen muutoksista ilmoittaminen avautui Vipu-palvelussa

Maaseutuvirasto/Landsbygdsverket

Kylvöalojen muutoksista ilmoittaminen avautui Vipu-palvelussa

Tiedote.
Julkaistu: 04.06.2014 klo 14:48
Julkaisija: Maaseutuvirasto/Landsbygdsverket

Viljelijät voivat tehdä Vipu-palvelussa ilmoituksen tukihaun jälkeen tekemistään kylvöalojen muutoksista 4.6.–16.6.2014.

Sähköisesti muutoksista ilmoitettaessa palautetaan aina kaikki tilan perus- ja kasvulohkotiedot, vaikka vain osaan lohkoista on tullut muutoksia. Muutoksista voi ilmoittaa Vipu-palvelussa myös tila, joka on päätukihaussa jättänyt hakemuksensa paperilomakkeilla.

Muutoksia ilmoittaessa kasvulohkotiedot voi esitäyttää Vipu-palvelussa jätettyjen päätukihaun tietojen perusteella. Jos tila on palauttanut päätukihaun lomakkeet paperilla, kasvulohkotiedot voi täyttää sähköisessä asioinnissa esimerkiksi kasvulohkojen ryhmätallennusominaisuutta hyödyntäen.

Viljelysuunnitteluohjelmistoista lähetettävän aineiston vastaanottaminen ei ole mahdollista Vipu-palvelussa. Jos tilalla on tarve tehdä peruslohkon rajakorjaus, jako, yhdistäminen tai uuden peruslohkon perustaminen, nämä ilmoitetaan kuntaan lomakkeella 102C ja paperikartalla.

Lisätietoja:
Kuntien maaseutuelinkeinoviranomaiset

Lisätietoja Maaseutuvirastosta:
Tietojärjestelmäasiantuntija Jussi Peltoniemi 0295 31 2335
Erityisasiantuntija Mirva Kauppinen 0295 31 2428
etunimi.sukunimi(at)mavi.fi

Maaseutuvirasto (Mavi) toimeenpanee viljelijätukia, maaseudun yritys- ja hanketukia sekä markkinatukia asiakaslähtöisesti ja hallinnon palveluja kehittäen. Suomen maksajavirastona Mavi vastaa EU:n maataloustuki- ja maaseuturahaston varojen käytöstä. Mavi ohjaa, neuvoo ja kouluttaa ELY-keskuksia ja kuntien maaseutuelinkeinoviranomaisia. Maaseutuviraston toimipaikka sijaitsee Seinäjoella.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs