Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Maatalous » Kansallisten kotieläintukien maksaminen alkaa torstaina 23.4.2015

Maaseutuvirasto/Landsbygdsverket

Kansallisten kotieläintukien maksaminen alkaa torstaina 23.4.2015

Tiedote.
Julkaistu: 22.04.2015 klo 11:14
Julkaisija: Maaseutuvirasto/Landsbygdsverket

Maaseutuvirasto maksaa torstaista 23.4. alkaen lopulliset, vuoden 2014 nautojen kansalliset teurastuet sekä nautojen pohjoisten kotieläintukien ja sika- ja siipikarjatalouden tukien vuoden 2015 ennakot.
 
Uuhien, kuttujen ja suomenhevosten eläinyksikkökertoimet muuttuvat ja kerroinmuutokset vaativat komission hyväksymispäätöksen. Komissio ei vielä toistaiseksi ole antanut päätöstään ja puuttuva päätös estää toistaiseksi uuhien, kuttujen ja hevosten pohjoisten kotieläintukien ennakoiden maksun.  Uuhien, kuttujen ja hevosten tukien ennakot maksetaan, kun komission päätös on saatu.
 

Lisätietoja Maaseutuvirastosta:
Ylitarkastaja Velimatti Mukkila
Puh. 0295 31 2285
etunimi.sukunimi (at) mavi.fi

Maaseutuvirasto toimeenpanee viljelijätukia, maaseudun yritys- ja hanketukia sekä markkinatukia asiakaslähtöisesti ja hallinnon palveluja kehittäen. Ohjaamme, neuvomme ja koulutamme asiakkaitamme palvelevia ELY-keskuksia, kuntien yhteistoiminta-alueita ja Leader-ryhmiä. Vastaamme Suomen kansallisten tukien ja EU:n maataloustukirahaston ja maaseuturahaston varojen käytöstä ja toimimme Suomen maksajavirastona. Hallinnoimme vuosittain yli kahden miljardin euron arvosta EU- ja kansallisia tukia.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs