Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Maatalous » ERÄTUKKU AVAA UUDEN MYYMÄLÄN MUHOKSELLE 9.8.2016

Erätukku Oy

ERÄTUKKU AVAA UUDEN MYYMÄLÄN MUHOKSELLE 9.8.2016

Tiedote.
Julkaistu: 08.08.2016 klo 08:15
Julkaisija: Erätukku Oy

Erätukku avaa myymälän Muhokselle osoitteeseen Valtatie 17, 91500 Muhos tiistaina 9.8.2016. Myymälä on avoinna ma-pe klo 9 – 17 ja la 10 – 14.  Myymälän avajaisia vietetään tiistaina klo 9 alkaen.

Erätukku on Suomen johtava ulkoilun, retkeilyn, metsästyksen ja kalastuksen ostospaikka. Kansainväliset huippubrändit sekä Erätukun omat suomessa suunnitellut asut, jalkineet ja varusteet sopivat erinomaisesti vaativiin olosuhteisiimme. Erätukku on suomalaisten omistama yritys jonka päätoimipaikka on Kempeleessä. Erätukulla on myymälöitä 24 paikkakunnalla Suomessa. Kansainvälisesti toimimme lähes 30 maassa. Lisäksi palvelemme asiakkaita suositussa verkkokaupassamme ympäri vuorokauden.

”Muhoksella avattava uusi myymälä on jo 24. myymälä ketjussamme. Myymälä tulee entisen Sport´In Muhoksen tiloihin ja myymälän toiminnasta vastaa kauppias Susanna Väliheikki. Susanna on monille Muhoslaisille tuttu kauppias Sport´In Muhoksen vuosista ja näin ollen uuteen myymälään on helppo tulla kun vastassa ovat tutut kasvot”, kertoo Erätukun kenttäjohtaja Heikki-Pekka Alakärppä.

”Muhos ja sen ympäristön maastot ovat suosittuja ulkoilu- ja retkeilyalueita. Meiltä löytyy erittäin kattava valikoima metsästyksen lisäksi myös ulkoiluun ja retkeilyyn liittyviä vaatteita sekä muita tuotteita. Tervetuloa tutustumaan myymäläämme ja tekemään hirveen hyviä ostoksia”, jatkaa Alakärppä. 

Lisätietoja: Kenttäjohtaja Heikki-Pekka Alakärppä, 040-5275223,

heikki-pekka.alakarppa@eratukku.fi

Erätukku - Hirveen hyvä ulkoilukauppa

Erätukku on Suomen johtava ulkoilun, retkeilyn, metsästyksen ja kalastuksen ostospaikka.

http://www.eratukku.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs