Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Maatalous » Edullista neuvontaa viljelijöille uusista tukijärjestelmistä

Maaseutuvirasto/Landsbygdsverket

Edullista neuvontaa viljelijöille uusista tukijärjestelmistä

Tiedote.
Julkaistu: 31.03.2015 klo 11:33
Julkaisija: Maaseutuvirasto/Landsbygdsverket

Viljelijät voivat saada asiantuntevaa neuvontaa kevään tukihakuun liittyen nyt aiempaa edullisemmin. Uuden neuvontajärjestelmän mukaiset neuvojat tarjoavat palvelujaan viljelijälle arvonlisäveron hinnalla. Muut kustannukset katetaan Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmasta, joka on EU:n osarahoittama ohjelma.

Neuvojat auttavat viljelijöitä esimerkiksi valitsemaan juuri omalle tilalleen sopivat toimet uudesta ympäristökorvausjärjestelmästä. Neuvojilta saa apua myös viherryttämistukeen ja eläinten hyvinvointikorvaukseen perehtymisessä.

Viljelijällä on myös mahdollisuus teettää tilalleen:
•    ympäristösuunnitelma
•    energiasuunnitelma tai
•    tuotantoeläinten terveydenhuoltosuunnitelma.

Viljelijä voi valita itselleen sopivan neuvojan Maaseutuviraston julkaisemasta neuvojarekisteristä osoitteessa www.mavi.fi/neuvojarekisteri. Maaseutuvirasto vastaa neuvojien valinnasta järjestelmään.

Lisätietoja Maaseutuvirastosta:
Ylitarkastaja Merja Uusi-Laurila
0295 31 2444
etunimi.sukunimi@mavi.fi
www.mavi.fi/neuvojarekisteri
www.mavi.fi/neuvonta

Maaseutuvirasto toimeenpanee viljelijätukia, maaseudun yritys- ja hanketukia sekä markkinatukia asiakaslähtöisesti ja hallinnon palveluja kehittäen. Ohjaamme, neuvomme ja koulutamme asiakkaitamme palvelevia ELY-keskuksia, kuntien yhteistoiminta-alueita ja Leader-ryhmiä. Vastaamme Suomen kansallisten tukien ja EU:n maataloustukirahaston ja maaseuturahaston varojen käytöstä ja toimimme Suomen maksajavirastona. Hallinnoimme vuosittain yli kahden miljardin euron arvosta EU- ja kansallisia tukia.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs