Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Maaseutu » Vuokramökeillä vielä vapaita kesäviikkoja

Mökkivertailu.fi

Vuokramökeillä vielä vapaita kesäviikkoja

Tiedote.
Julkaistu: 18.06.2014 klo 15:03
Julkaisija: Mökkivertailu.fi

Vuokramökkien ilmoitussivusto Mökkivertailun mökin omistajille tekemän kyselyn perusteella vuokramökeillä on vielä vapaita kesälomaviikkoja.

- Joidenkin mökkien kysyntä on ollut viime vuosia vähäisempää. Suosituille kesälomaviikoille voi saada vielä vuokramökin etenkin jos on valmis joustamaan mökin sijainnin kanssa, Mökkivertailun edustaja Antti Väänänen kertoo.

- Mökkivalikoimassa on myös juuri toimintansa aloittaneita kohteita, joilta puuttuu vakioasiakkaat. Vapaata on erityisesti elokuussa, mutta heinäkuussakin on tilaa.

Vuokramökkeily sopii myös syksyyn

Suomen vuokramökit sopivat lomakohteiksi myös syksyllä, jolloin vuokrahinnatkin laskevat. Monet mökit sijaitsevat hyvien marjastus- ja sienestyspaikkojen tuntumassa. Harrastusmahdollisuuksiin kuuluvat myös kalastus, metsästys ja vaellus. Monilla paikkakunnilla järjestetään sadonkorjuumarkkinoita ja Lapissa ihastellaan ruskaa. Suurissa lomakeskuksissa kuten Levillä on syyslomaviikoilla lokakuussa paljon ohjelmaa lapsiperheille.

- Syksyn varauksia voi saada edullisesti, koska mökkien omistajat eivät halua pitää kohteita tyhjillään. Vuokramökki on erinomainen vaihtoehto perheen hotelliyöpymiselle, Väänänen sanoo.

Lähde: Mökkivertailu.fi

Mökkivertailu.fi on Suomen vuokramökkien, huviloiden ja loma-asuntojen hakukone, jossa varaus ja maksu hoidetaan suoraan mökin omistajan kanssa ilman välikäsiä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs