Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Maaseutu » Syysmarkkinoilta hyvinvointia ja työturvallisuutta maatalousyrittäjille 18.9.

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Syysmarkkinoilta hyvinvointia ja työturvallisuutta maatalousyrittäjille 18.9.

Tiedote.
Julkaistu: 16.09.2013 klo 09:36
Julkaisija: Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Jyväskylän ammattikorkeakoulun Eväitä maatilayrittäjien jaksamiseen (MAJA) -hanke ja Osuuskunta Maitosuomi järjestävät maatalousyrittäjille suunnatut syysmarkkinat keskiviikkona 18.9.2013 klo 10.00–14.30 Valion tiloissa, Laukaantie 9.

Maataloudessa työskentelevät yritykset ja yhteistyötahot esittelevät päivän aikana toimintaansa, tuotteitaan ja palveluitaan. Keski-Suomen Liikunta ry:n ja JAMKin fysioterapiaopiskelijoiden kuntotestauspisteellä voi mittauttaa kehonkoostumuksen, testata käden puristusvoimaa tai tehdä kestävyyskuntotestin.   

Kylän sydän –hankkeen esittelypisteellä voi tarkistuttaa veren hemoglobiini-, sokeri- ja kolesteroliarvot sekä mittauttaa verenpaineen. JAMKin hoitotyön opiskelijat perehdyttävät keskeisiin hätäensiaputaitoihin ja kertovat maataloustyön tavallisimmista terveysriskeistä ja altisteista.

Syysmarkkinat on järjestetty jo yli kymmenen kertaa ja tapahtuma on kasvanut vuosien mittaan.

– Tilaisuus toimii ajankohtaisfoorumina alan yrittäjille. Tavoitteena on edistää maataloudessa työskentelevien työhyvinvointia ja -tyytyväisyyttä. Päivä tarjoaa mainiot puitteet kaupantekoon, uusien tuotteiden ja palveluiden esittelyyn, suoriin asiakaskontakteihin ja tietenkin tuottajille kollegoidensa tapaamiseen, kenttäpäällikkö Olavi Koskimäki Osuuskunta Maitosuomesta kertoo.  

Tapahtuma on maksuton ja osallistujille on tarjolla tuotemaistiaisia. Tarjouksia on sekä tuotantotarvikkeista että Valion elintarvikkeista. Syysmarkkinoille odotetaan yli 300 kävijää.

MAJA-hanke on Jyväskylän ammattikorkeakoulun hallinnoima, Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma 2007-2013 mukainen koulutushanke vuosille 2012-2014. Hankkeen päärahoittaja on Keski-Suomen ELY-keskus. 

Lisätietoja:
Minna Haapakoski, projektipäällikkö, 050 307 3066, etunimi.sukunimi@jamk.fi, Jyväskylän ammattikorkeakoulu, hyvinvointiyksikkö

Pauliina Hietalahti
Tiedottaja
+358 50 433 8011
Jyväskylän ammattikorkeakoulu
viestinta@jamk.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs