Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Maaseutu » Saariselän taukotuvan nimikilpailuun yli 100 esitystä

Metsähallitus

Saariselän taukotuvan nimikilpailuun yli 100 esitystä

Tiedote.
Julkaistu: 08.12.2015 klo 17:00
Julkaisija: Metsähallitus

Määräaikaan mennessä nimiesityksiä Urho Kekkosen kansallispuiston ja Saariselän lähireitin taukotuvalle tuli 108 henkilöltä ja nimiehdotuksia oli vielä enemmän. Ehdotuksia lähettäneiden kesken arvottiin UK-puiston tuotepaketti ja lahjakortti UK-puiston varaustupiin. Palkinnot menivät Jari Palolalle ja Jukka Ruopsalle.

”Nimikilpailun suosio kyllä yllätti meidät positiivisesti täysin ja saapuneiden ehdotusten määrä oli aivan mahtava juttu! Todella mukava valita useammasta ehdokkaasta lopullisia kandidaatteja nimeksi” iloitsee puistonjohtaja Pirjo Seurujärvi.

Nimen valinta taukotuvalle etenee seuraavaksi esiraativaiheeseen. Esitetyistä nimistä valitaan nyt kourallinen lopulliseen valintaan, jossa varmasti hyödynnetään ja kuullaan taas Urho Kekkosen kansallispuiston ja Saariselän kävijöitä. Lopullisen nimen valintaan päästäneen viimeistään joulukuun loppupuolella.

Taukotuvan työmaa etenee tasaisesti. Lähireitti ja taukotupa ovat Inarin kunnan ja Metsähallituksen yhteisellä rahoituksella toteutettuja kohteita Saariselän lähialueella.

Lisätietoja:

Puistonjohtaja Pirjo Seurujärvi p. 0400 125 782
Puistomestari Markku Välitalo, p. 0400 214 068

Liitetiedostot

 

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs