Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Maaseutu » Puhelinneuvontaa kotipuutarhureille

Puhelinneuvontaa kotipuutarhureille

Tiedote.
Julkaistu: 16.03.2016 klo 15:47
Julkaisija: Puutarhaliitto ry

Uutuutena puhelinneuvontaa kotipuutarhureille

 

Keväisin herää paljon erilaisia kysymyksiä puutarhan hoitoon ja sen rakentamiseen liittyen. Hyvät neuvot ovat tarpeen, kun mietittävinä ovat esimerkiksi kasvien valinta, puiden ja pensaiden leikkuu, pensaiden suojaus kevätauringolta tai vaikkapa kasvimaan lannoitus. Maatalous- ja metsätieteiden maisteri Kirsi Mäkinen vastaa Kotipuutarhan puhelinneuvonnassa erilaisiin kysymyksiin, jotka liittyvät puutarhan hoitoon ja sen perustamiseen. Nyt kannattaa aloittaa valmistautuminen kesään kevätleikkauksilla ja tehdä hyvä suunnitelma kevään istutusten ja maanparannuksen osalta!

Puhelinneuvonta numerossa 0600-303 036 on avoinna maanantaista keskiviikkoon klo 15 – 18 ja sen hinta on avausmaksu 1,00 €  + 1,98 €/min. Puhelinneuvonnan järjestää Puutarhaliitto ry yhteistyössä Kotipuutarhalehden kanssa.

Puutarhaliitto kasvattaa hyvinvointia. Puutarhaliiton toiminta-ajatuksena on varmistaa kotimaiselle puutarhaelinkeinolle riittävät toimintaedellytykset sekä parantaa kansalaisten hyvinvointia tasokkaan puutarhatuotannon, viheralan palveluiden ja puutarhaharrastuksen kautta. Tavoitteena on edistää yritys- ja harrastustoiminnan elinvoimaisuutta ja sitä kautta tehdä maasta ja sen kaupungeista vetovoimaisempia ja parempia paikkoja elää, asua ja vierailla.  

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs